Οι photos της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της «πρόδωσαν» την αλλαγή που ετοιμάζει στην εμφάνισή της

Οι photos της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της «πρόδωσαν» την αλλαγή που ετοιμάζει στην εμφάνισή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και όλα δείχνουν πως έχει πάρει μια μεγάλη απόφαση σχετικά με την εικόνα της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς αφού ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και γιορτάζουν δύο μήνες από την ημέρα που έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει να κοινοποιεί ελάχιστες πληροφορίες για την οικογένειά τους ωστόσο μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Πριν από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι αναχώρησε από την πρωτεύουσα για πολυτελές θέρετρο στα Λουτρά Κυλλήνης όπου θα παραθερίσουν με την κορούλα τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου γιορτάζει 2 μήνες με την κόρη της

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 5 Μαΐου και πριν λίγες ώρες η μικρούλα συμπλήρωσε δύο μήνες ζωής.

Η 34χρονη απολαμβάνει τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές ως μαμά και δημοσίευσε στο Instagram μερικές νέες φωτογραφίες με το μωρό της. Μαμά και κόρη βρέθηκαν στην παραλία και πόζαραν μαζί στον φακό, χαρίζοντάς μας τις πιο τρυφερές εικόνες.

ioanna1.webp

«Το προηγούμενο καλοκαίρι, τέτοιες μέρες, ήμουν στον ήλιο και το νερό όλη μέρα. Τώρα, καρεκλάκι, σκιά, άντε και λίγο ήλιο να σκάει πού και πού στο πρόσωπό μου», έγραψε η παρουσιάστρια σε ένα από τα Ιnstagram stories της ενώ σε άλλο τόνισε: «Πέρασαν κιόλας δύο μήνες και εμένα μου φαίνεται σαν μία ολόκληρη ζωή να ήσουν μαζί μας».

ioanna2.webp

Λίγο αργότερα η πρώην οικοδέσποινα του «Love it» πόσταρε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με την κόρη της και μοιράστηκε μερικές σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/CuWkkJYIAJz/

«Πάντα αγαπούσα τα καλοκαίρια γιατί είχα τον ήλιο, την άμμο, τη θάλασσα… Τώρα τα αγαπώ πιο πολύ, γιατί έχουμε εσένα. #2μήνες», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η 1,5 μηνών κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου είναι η απόλυτη star στη ζωή και στις φωτογραφίες της

Όλες οι φωτογραφίες με την κόρη της που πρόδωσαν την αλλαγή που ετοιμάζει στην εμφάνισή της

Μια ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις της 34χρονης αρκεί για να διαπιστώσεις ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αφήσει επιτηδευμένα άβαφα τα μαλλιά της. Από τη γέννηση της κόρης της και μετά η άλλοτε ορκισμένη ξανθιά έχει δημιουργήσει ένα φυσικό balayage στα μαλλιά της, πιθανότατα με στόχο να τα μακρύνει.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει παλαιότερα μέσα από το Instagram της, το καθημερινό styling και οι βαφές ταλαιπώρησαν πολύ τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τα κόψει αρκετά κοντά για να τους δώσει χρόνο να δυναμώσουν πριν τα βάψει ξανά. Θα γίνει άραγε η παρουσιάστρια και πάλι ξανθιά σε λίγους μήνες; Ο χρόνος θα δείξει...

Πηγή κεντρικής: imaleskou