H Survivor All Star συνάντηση στο μαγαζί του Μπόγδανου και η αδερφική σχέση με τον Μαρτίκα

H Survivor All Star συνάντηση στο μαγαζί του Μπόγδανου και η αδερφική σχέση με τον Μαρτίκα

O Hλίας Μπόγδανος διοργάνωσε το πιο επικό reunion στο μαγαζί του στα Βριλήσσια και οι Survivors φίλοι του τον υποδέχθηκαν με τον πιο θερμό τρόπο.

Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι ο Ηλίας Μπόγδανος μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο frontman των INCO απολαμβάνει την επιστροφή στην «κανονικότητα» και στα αγαπημένα του πρόσωπα, που τον περίμεναν καρτερικά αυτούς τους 6 μήνες που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η ευτυχία του 31χρονου αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία όταν κατά την άφιξή του στην Αθήνα έτρεξε στην αγκαλιά της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου και τον κολλητών του φίλων.

https://www.instagram.com/p/CuM_XZoMV8V/

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου μέχρι στιγμής. Η στιγμή που επιστρέφω στην αγάπη, στους ανθρώπους μου, σε αυτούς που με κάνουν τόσο ευτυχισμένο κάθε δευτερόλεπτο. Αν ένα πράγμα μου έμαθε αυτό το ταξίδι, είναι ότι τίποτα δεν έχει νόημα όταν είσαι μακρυά από το «σπίτι». Και με τη λέξη «σπίτι» εννοώ όλους αυτούς και όλα αυτά που με κάνουν να νιώθω τόσο ευτυχισμένος και ευλογημένος κάθε μέρα. Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς για την αμέτρητη αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω και θέλω να ξέρετε ότι όλη η «δύναμη» που είχα οφείλεται σε αυτήν την αγάπη. Προσπαθώ, και θα τα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα όμορφα μηνύματα σας ❤️ Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που ζήσαμε παρέα αυτό το ταξίδι, τους συμπαίκτες μου ανεξαρτήτως ομάδας και φυσικά όλους τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι μας άντεξαν σε πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. 🫶 Και έτσι… ένα πανέμορφο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει και αφήνει μόνο χαμόγελα. 🤍 Thank you @survivorgreece», έγραψε ο νεαρός καλλιτέχνης στην ανάρτησή του.

Ο Kωνσταντίνος Βασάλος και η Χριστίνα Μπόμπα εξέφρασαν τη χαρά τους για την επιστροφή Μπόγδανου, σχολιάζοντας το post του τραγουδιστή.

Screenshot-2023-07-05-091437.png

Η αδερφική σχέση Μαρτίκα-Μπόγδανου και το Survivor all star reunion

Η αποχώρηση Μαρτίκα από το Survivor All Star είχε στεναχωρήσει πολύ τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος τόνισε πως χάνει το στήριγμά του στο reality επιβίωσης. Ο τραγουδιστής συγκινήθηκε on camera λέγοντας πως φεύγει το «φιλαράκι» του από το παιχνίδι, πως θα του λείψει και είναι «περήφανος που τον γνώρισε» και πως η φιλία τους θα συνεχιστεί εκτός παιχνιδιού.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας είχε δηλώσει πως θέλει να δει τον Μπόγδανο νικητή του Survivor All Star, αφού πιστεύει ότι το αξίζει.

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και τα «παιχνίδια Καραϊβικής» του Survivor αλλά το κοινό είναι καχύποπτο

Πριν από λίγες ώρες οι δύο φίλοι συναντήθηκαν στα Βριλήσσια, όπου ο τραγουδιστής δραστηροποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης. H Bρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο βλέπουμε την θερμή υποδοχή του φαρμακοποιού στο φιλαράκι του.

vasalos.jpg

Mαζί τους βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Χριστίνα Κανελλοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το αγαπημένο παρεάκι έκανε το πιο fun reunion το οποίο συνοδεύτηκε με φαγητό, ποτό και άφθονο γέλιο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: iliasbogdanos