Ο Μπάρτζης κατάφερε με την ψήφο του να διώξει και τη Στέλλα από το Survivor αλλά το κοινό αντέδρασε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Μπάρτζης κατάφερε με την ψήφο του να διώξει και τη Στέλλα από το Survivor αλλά το κοινό αντέδρασε

Η τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου με τον Νίκο Μπάρτζη να κρίνει πάλι το αποτέλεσμα αλλά το Twitter να μην συμφωνεί με την επιλογή του.

Τέσσερις παίκτες έμειναν πλέον μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα κριθεί εδώ πια ποιοι από αυτούς θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. Προτού να γίνει, βέβαια αυτό οι παίκτες αυτοί θα παίξουν έναν διπλό αγώνα κατάταξης, ο οποίος θα κρίνει ποιοι 2 περνάνε στα live που θα γίνουν στο Γαλάτσι «ασφαλείς» και ποιοι 2 θα χρειαστεί να περάσουν από ακόμα μια ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ώστε να φτάσουν στον ημιτελικό.

Ας δούμε όμως τι συνέβη χτες και πώς αυτή που αποχώρησε ήταν τελικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας που είχαμε δει νωρίτερα στην αρχή της εβδομάδας νικητής ήταν ο Σάκης Κατσούλης και από εκείνο το πρώτο συμβούλιο του νησιού είχε προκύψει υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης. Στον δεύτερο αγώνα αασυλίας δεν άλλαξε τίποτα, αφού ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε ξανά την ασυλία. Παράλληλα, βέβαια κέρδισε και τον τίτλο του MVP παίκτη κάτι που του έδωσε το δικαίωμα για ακόμα μια φορά να προτείνει κάποιον προς αποχώρηση.

Το συμβούλιο του νησιού, οι υποψήφιοι και η αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού τώρα, ένας ακόμα παίκτης θα ακολουθούσε τον Νίκο Μπάρτζη ως υποψήφιος προς αποχώρηση σύμφωνα με το τι θα αποφάσιζαν οι παίκτες στην κάλπη κι ένας θα έβγαινε μετά από απόφαση του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος ήταν ο MVP.

Πάνω κάτω τα κουκιά για τους 5 παίκτες ήταν μετρημένα, αφού Σάκης και Μαριαλένα σαν ζευγάρι θα ψήφιζαν τον ίδιο παίκτη και μάλλον τη Στέλλα, αφού με τον Μάριο Πρίαμο είχαν καλύτερες σχέσεις, ενώ από την άλλη Στέλλα και Μάριος Πρίαμος μην μπορώντας να ψηφίσουν ο ένας τον άλλο - μιας και είναι φίλοι - θα ψήφιζαν τη Μαριαλένα. Επομένως, η ψήφος που θα έκρινε ποιος θα είναι ακόμα ένας υποψήφιος ήταν αυτή του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος παρέμεινε στην ψήφο που είχε δώσει και στο πρώτο συμβούλιο ψηφίζοντας τη Στέλλα.

Έτσι, η παίκτρια ήταν αυτή που βγήκε από την ψηφοφορία των παικτών ενώ ο Σάκης Κατσούλης μεταξύ Μαριαλένας και Μάριου Πρίαμου, όπως ήταν λογικό έδωσε προς αποχώρηση τον Μάριο Πρίαμο.

Η απόφαση για το ποιος από τους Νίκο Μπάρτζη, Στέλλα Ανδρεάδου και Μάριο Πρίαμο θα αποχωρήσει προέκυψε από την κατάταξη που είχε δημιουργηθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού όταν το αγώνισμα έγινε ατομικό. Και κάπως, έτσι αυτή που αποχώρησε ήταν η Στέλλα, παρότι ήταν μια πάρα πολύ δυνατή παίκτρια.

Το κοινό αντέδρασε εναντίον της Μαριαλένας και του Μπάρτζη

Η απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να ψηφίσει τη Στέλλα και όχι τη Μαριαλένα για ακόμα μια φορά καθόρισε το αποτέλεσμα και τη ροή του παιχνιδιού, αφού πολλοί από τους τηλεθεατές πίστευαν ότι αν ψήφιζε τη Μαριαλένα θα ήταν αυτή που θα αποχωρούσε. Το σκεπτικό του Νίκου Μπάρτζη δεν ήταν λάθος καθώς γνωρίζοντας πως η Μαριαλένα θα έχει ίσως και την στήριξη των fans του Σάκη Κατσούλη, ίσως ήταν μια δυνατή αντίπαλος και ο ίδιος θα αποχωρούσε. Έτσι, ψήφισε τη Στέλλα που θεωρούσε πιο αδύναμη ως προς το κοινό, όπως είχε κάνει και σε άλλη ψηφοφορία. Όμως το ότι η Μαριαλένα φαίνεται να μην είναι καθόλου αγαπητή στο κοινό που παρακολουθεί το Survivor εν αντιθέσει με τη Στέλλα, η οποία ήταν καλή αγωνιστικά και δεν είχε δημιουργήσει ιδιαίτερες ίντριγκες προκάλεσε τα σχόλια του κοινού εναντίον του Νίκου Μπάρτζη και «κύμα αγάπης» για τη Στέλλα.

Άραγε μήπως τελικά η συγκεκριμένη ψήφος, παρότι ο Νίκος Μπάρτζης έχει φανατικό κοινό που τον θέλει νικητή, δεν του βγει σε καλό και χάσει έδαφος ένα βήμα πριν τον πολυπόθητο τελικό; Το σίγουρο είναι το παιχνίδι «ξεκίνησε» ξανά όταν το ριάλιτι έγινε ατομικό στο Survivor All Star και οι στρατηγικές «ξεδιπλώθηκαν» όλες τις τελευταίες δύο βδομάδες.