Η Ελένη Μενεγάκη έκανε φινάλε με πολλά «ευχαριστώ» και διάθεση ανεβασμένη

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε φινάλε με πολλά «ευχαριστώ» και διάθεση ανεβασμένη

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές για φέτος και ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό της για την ερχόμενη σεζόν.

Αυλαία ρίχνει σήμερα για φέτος η εκπομπή «Ελένη», όπως και οι περισσότερες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της Ελληνικής tv. H Ελένη Μενεγάκη έκανε είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό του MEGA με ένα άκρως καλοκαιρινό look, μετρώντας αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στην Άνδρο.

Ευδιάθετη και ευγνώμων για μια ακόμη σεζόν που ολοκληρώθηκε επιτυχώς, η 53χρονη τόνισε στους συνεργάτες της πόσο γρήγορα πέρασαν οι μήνες και ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τους συντελεστές της εκπομπής οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Μετά την επιβεβαίωση της αποχώρησης Πούμπουρα από το πάνελ της εκπομπής (και την έντονη φημολογία για ρήξη με την Ελένη Μενεγάκη), πολλά ακούστηκαν για την ομάδα που θα πλαισιώσει την παρουσιάστρια την ερχόμενη σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η dream three (Κουτσογιαννόπουλος, Ουγγαρέζος, Χρυσικοπούλου) θα βρίσκονται τον Σεπτέμβριο στις καρέκλες τους αφού συνεχίζουν στο πλευρό της βασίλισσας της tv. Η Νάνσυ Νικολαΐδου φαίνεται πως θα βρίσκεται στην παρέα τους για μια ακόμη χρονιά με το μεγάλο ερωτηματικό να είναι ποιος θα πάρει τη θέση του Σάββα Πούμπουρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πριν αναχωρήσει για την Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη θα συγκαλέσει μια μεγάλη σύσκεψη όπου μαζί με τους συνεργάτες της και το κανάλι θα συζητήσουν για την ερχόμενη σεζόν. Την ίδια ώρα θα αναζητήσουν και θα δουν πρόσωπα που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην εκπομπή.

https://www.instagram.com/p/CuZLl3Ko4nZ/

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη supporter της Μπέττυς Μαγγίρα και πήρε θέση στην αποχώρησή της

Η «ένοχη» απόλαυση της παρουσιάστριας

Μενεγάκη, Τσούλης και Παπακώστας παρουσίασαν την τελευταία συνταγή της σεζόν, με την παρουσιάστρια να εξομολογείται πως οι θαυμαστές της δεν πιστεύουν ότι όντως τρώει τα φαγητά των σεφ πίσω από τις κάμερες, γι' αυτό και διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Οι δύο σεφ ανέφεραν με χιούμορ πως η Ελένη τρώει όλο της το πιάτο ενώ αρκετές φορές παίρνει φαγητό και στο καμαρίνι.

Το καλοκαιρινό look στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

Για το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η παρουσιάστρια φόρεσε ένα maxi slip dress σε neon κίτρινο χρώμα.

Screenshot-2023-07-07-135449.png

Τα μεγάλα κίτρινα κρεμαστά σκουλαρίκια και τα χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα ολοκλήρωσαν με τον πιο κομψό τρόπο το look της Ελένης Μενεγάκη. Οι λίγο πιο παρατηρητικοί ίσως θυμούνται την πρόσφατη ultra chic εμφάνιση της παρουσιάστριας με τα ίδια σκουλαρίκια και πορτοκαλί φόρεμα.

eleni1.jpg

Το μακιγιάζ της δεν παρέκκλινε από το signature makeup που επιλέγει και βασίστηκε σε τόνους του ροζ ενώ τα μαλλιά της είχαν έναν ελαφρύ κυματισμό.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki