Η Χριστίνα Κολέτσα τόλμησε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της για πρώτη φορά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χριστίνα Κολέτσα τόλμησε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της για πρώτη φορά

Η Χριστίνα Κολέτσα «αποχαιρέτησε» τα μακριά μαλλιά της και το ξανθό χρώμα των μαλλιών της προκαλώντας ένα ευχάριστο «σοκ» στους followers της.

Την Χριστίνα Κολέτσα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story to 2006 και από τότε η ίδια συνεχίζει την καριέρα της στο τραγούδι. Η τραγουδίστρια έχει τολμήσει, ωστόσο να ζήσει και κάποιες ξεχωριστές εμπειρίες, όπως ήταν η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads αλλά και στο πιο πρόσφατο τηλεοπτικό παιχνίδι περιπέτειας, το Asia Express.

https://www.instagram.com/p/CjN3oEbK7Wc/

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Αν και η τραγουδίστρια, όπως είδαμε έχει τολμήσει να ζήσει κάποιες πρωτόγνωρες εμπειρίες στη ζωή της, όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση δεν ήταν τόσο «τολμηρή». Μέχρι τώρα δηλαδή, που έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή που έχουμε δει ποτέ.

Η Χριστίνα Κολέτσα πάντα είχε τα μαλλιά της μακριά και συνήθως σε τόνους του μελί ξανθού, με κάποιες εξαιρέσεις όπου είχε επιλέξει το πιο σκούρο καστανό σαν απόχρωση.

Σε ανάρτηση που έκανε, όμως στον λογαριασμό της στο Instagram η Χριστίνα Κολέτσα, πλέον έχει ένα κοντό καρέ ενώ το χρώμα που επέλεξε είναι το πολύ σκούρο καστανό.

https://www.instagram.com/p/CuPCYRANnPC/

Οι followers της αν και δεν περίμεναν αυτή την αλλαγή ενθουσιάστηκαν και στα σχόλιά τους τόνισαν πόσο της πάει το νέο της look.

Η μητρότητα και ο γάμος

Η Χριστίνα Κολέτσα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ έχει αναφερθεί και στο θέμα της μητρότητας και του γάμου λέγοντας: «Ναι, έχω φτάσει πολύ κοντά στον γάμο. Για χρόνια βέβαια είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα εγγύτητας. Δεν μπορούσα δηλαδή να δεθώ συναισθηματικά με έναν άνθρωπο. Παρόλα αυτά έφτασα κοντά στο να παντρευτώ. Αλλά τελικά κυριάρχησε μέσα μου η μεγάλη μου φοβία, δηλαδή να μην πληγωθώ. Αυτή είναι κι η βασική αιτία που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω κάνει έναν σοβαρό δεσμό ζωής αλλά και να κάνω παιδί».

https://www.instagram.com/p/CjF0r7mKXFp/

Παρ' όλα αυτά, όπως ανέφερε στην ίδια συνέντευξη αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα μπορέσει να τον εμπιστευτεί θα μπορούσε να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια.