Η 13χρονη κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη μεγάλωσε κι αυτό πρόσεξαν και οι followers της στην ανάρτησή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η 13χρονη κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη μεγάλωσε κι αυτό πρόσεξαν και οι followers της στην ανάρτησή της

Η Έμμα, η κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη νεαρή δεσποινίδα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πέρα από επιτυχημένη παρουσιάστρια είναι και μια τρυφερή μαμά. Με τον σύζυγό της Αντώνη Παπασταθόπουλο απέκτησαν την κόρη τους Έμμα (Ευσταθία - Μαρία) τον Οκτώβριο του 2010 κι από τότε μαμά και κόρη είναι αχώριστες.

Η παρουσιάστρια δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με την κόρη της είτε από την καθημερινότητά τους είτε από τις διακοπές τους ενώ η Έμμα έχει βρεθεί και στο πλατό της εκπομπής της.

Αυτή τη φορά η Ζήνα Κουτσελίνη δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την Έμμα, από τις διακοπές τους στη Ρόδο, στην οποία φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει η 13χρονη.

koutselini-kori359528139_292002206690286_854209038557384880_n.jpg

Μάλιστα, οι followers της παρατήρησαν ότι η Έμμα έχει ψηλώσει αρκετά, σχεδόν φτάνοντας σε ύψος τη μαμά της. Παράλληλα, η δυο τους όσο μεγαλώνει η έφηβη μοιάζουν όλο και περισσότερο.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ζήνα Κουτσελίνη για να αποκτήσει την κόρη της

Η Ζήνα Κουτσελίνη ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να φέρει στον κόσμο την κόρη της τόσο κατά την διαδικασία του να μείνει έγκυος όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Για τον λόγο αυτό σε συνέντευξή της στο mothersblog.gr έχει πει ότι η κόρη της είναι «γεννημένη πολεμίστρια».

https://www.instagram.com/p/CAwo09jlGxg/

Όπως ανέφερε και η ίδια αν και δεν έδειχναν κάποιο πρόβλημα με την υγεία της οι εξετάσεις που έκανε πριν την εγκυμοσύνη υπήρχαν αρκετοί γιατροί που την παρέμπεμψαν σε εξωσωματικές. Παρ' όλα αυτά, η ίδια δήλωσε στην ίδια συνέντευξη σχετικά με την εμπειρία της και το πώς ένιωσε βλέποντας ότι έμεινε έγκυος: «Μαζί διαβάζαμε το αποτέλεσμα του τεστ και σκεφτήκαμε ταυτόχρονα πως ήταν λάθος. Η αλήθεια είναι πως προσευχόμασταν πολύ και να που με πίστη καταφέραμε όσα η επιστήμη αγνοούσε! Μας έβαζαν σε μονοπάτια συμφερόντων ενώ δεν έδειχναν πρόβλημα οι εξετάσεις μας. Και αν δέχομαι να μιλήσω σήμερα είναι γιατί θέλω να πω στους αναγνώστες του blog σας να μην μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής, αν οι εξετάσεις δεν δείχνουν πρόβλημα τεκμηριωμένο. Να ζητούν από το γιατρό απαντήσεις! Όχι πορίσματα με βάση το χρήμα, και ο νοών νοείτω! Εγώ πάντως έπεσα στην παγίδα τους. Χωρίς αποδείξεις προχωρούσα σε ότι μου πουλούσαν. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!».

https://www.instagram.com/p/CsQ1TIPqH5j/

Και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όμως και μετά τη γέννα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα αφού η παρουσιάστρια είχε πάθει ρήξη αμνιακού υγρού από τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ η κόρη της γεννήθηκε πρόωρα και έτσι άργησαν η ίδια με τον σύζυγό της να την κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Παρ' όλα αυτά, το συναίσθημα της μητρότητας για τη Ζήνα Κουτσελίνη δεν περιγράφεται και όπως έχει πει κι η ίδια ευχαριστεί την Παναγία που επέτρεψε να γεννηθεί η Έμμα της παρά τις όποιες δυσκολίες.