Ο Μάνος Γαβράς έκλεισε τα 50 και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ρωτάνε όλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Μάνος Γαβράς έκλεισε τα 50 και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ρωτάνε όλοι

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στο πάρτι του κουμπάρου τους Μάνου Γαβρά και γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά του.

Τα γενέθλιά του είχε ο Μάνος Γαβράς χθες και τα γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα, στη Μύκονο, σε γνωστό beach bar της περιοχής. Μαζί του βρέθηκαν και οι κουμπάροι του, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι ένας από τους νονούς της μικρής Φιλίππα, ωστόσο τη μέρα της βάφτισης των δίδυμων κοριτσιών των Μπόμπα - Τανιμανίδη είχε δηλώσει σε ανάρτησή του από το μυστήριο: «Υπόσχομαι να φανώ πραγματικά άξιος νονός για τα δυο υπέροχα κοριτσάκια που βαφτίσαμε απόψε. Σας αγαπώ από τα βάθη της ψυχής μου . Το ίδιο και τους υπέροχους κουμπάρους μου. Να μας ζήσουν!!!».

https://www.instagram.com/p/CinmW7Ij8Vt/

Για το πώς προέκυψε δε η κουμπαριά, ο Μάνος Γαβράς είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο Happy Day: «Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει πολλές πλάκες και όταν καθόμασταν έλεγε στην μικρή «Πες στον νονό πόσο τον αγαπάς» χωρίς να μου έχει κάνει καν πρόταση. Ήθελα να γίνω νονός σε παιδάκια που είμαι πολύ κοντά».

Οι ευχές του ζευγαριού στον ηθοποιό και η εύστοχη απορία του Σάκη Τανιμανίδη

Το ζευγάρι ανέβασε πολλά στιγμιότυπα από το πάρτι του κουμπάρου τους ενώ ευχήθηκαν και δημόσια στον Μάνο Γαβρά, ο οποίος είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς τους.

Το πιο ωραίο σχόλιο, βέβαια το έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης σε δικό του story την ώρα που ο ηθοποιός έσβηνε τα 50α κεράκια του. Ο παρουσιαστής έγραψε: «Ο κουμπάρος μου γίνεται 50...και όλοι ρωτάνε τι πίνει και δεν μας δίνει και φαίνεται 35!». Και δεν έχει άδικο ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού ο Μάνος Γαβράς δείχνει αρκετά νεότερος από την ηλικία του θυμίζοντας τη γνωστή ταινία με τον Brad Pitt, «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον».

359673670_288365800418321_5712878106016663962_n.jpg

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αμερική

Ο Μάνος Γαβράς εδώ και αρκετά χρόνια μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, αφού έχει καταφέρει να δραστηριοποιηθεί και επαγγελματικά στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διάφορες παραγωγές. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε πηγαίνοντας σε μια άλλη χώρα να κυνηγήσει το όνειρό του. Όπως είχε πει στη συνέντευξή του:

«Άφησα πίσω την Ελλάδα και στην Αμερική κινδύνευσα να καταστρέψω ότι είχα χτίσει. Πίστευα ότι ήμουν αυτοκαταστροφικός. Έχω κάνει μπάρμαν, λαντζιέρης, πορτιέρης και η πρώτη μου δουλειά ήταν μουσικός. Έχω κλάψει πολύ αλλά το κλάμα είναι λυτρωτικό. Στο Λος Άντζελες όταν έγραφα το πρώτο μου βιβλίο πήγαινα στο αμάξι έκλαιγα, έκλαιγα, άδειαζα και μετά έπαιρνα βαθιά ανάσα και συνέχιζα».