Oι νέες photos της supermom Ηλιάκη με μαγιό αποδεικνύουν ότι είναι πιο fit μετά τη γέννα

Oι νέες photos της supermom Ηλιάκη με μαγιό αποδεικνύουν ότι είναι πιο fit μετά τη γέννα

H Μαρία Ηλιάκη είναι στα καλύτερά της και οι νέες της αναρτήσεις στα social media πρόδωσαν τη μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της.

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής της αφού βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Πριν λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια και ο Στέλιος Μανουσάκης γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους, Κατερίνας και μετρούν αντίστροφα για τις οικογενειακές τους διακοπές.

Οι ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο

Στιγμές χαλάρωσης απόλαυσε πριν λίγα 24ωρα η Μαρία Ηλιάκη στο Νησί των Ανέμων, το οποίο είχε να επισκεφθεί 20 ολόκληρα χρόνια. Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έκανε βουτιές στις παραλίες του νησιού μαζί με τον Άρη Καβατζίκη και μερικούς στενούς της φίλους.

iliaki11.jpg

«Καλημέρα. Η πρώτη εντύπωση από τη Μύκονο, μετά από 20 χρόνια, είναι ότι ο κόσμος ακόμα διασκεδάζει. Εγώ έχω ξυπνήσει από τις 8. Γριά! Θα φάω πρωινό, κανείς δεν έχει ξυπνήσει. Μόνο εγώ και ο Καβατζίκης φαντάζομαι. Μύκονοοοος», είπε με χιούμορ η Μαρία Ηλιάκη σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Η Μαρία Ηλιάκη μάς δείχνει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της αποδεικνύοντας ότι αν θες μπορείς

Η Mαρία Ηλιάκη είναι πιο fit από ποτέ

Η παρουσιάστρια έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι σήμερα πιο υγιής και fit από κάθε άλλη φορά. Η ίδια είχε μοιραστεί με τους followers της πώς κατάφερε να επανέλθει στις αναλογίες που είχε πριν τον τοκετό.

Screenshot-2023-07-11-132830.png

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα».

Η 45χρονη ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και αποφεύγει το αλκοόλ και τη ζάχαρη.

«Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Όταν πήγα να τσεκάρω τη διατροφή μου και τι πρέπει να αλλάξω γιατί είχα φοβερές υπνηλίες μετά το φαγητό, έκανα κάποιες εξετάσεις και βρήκαμε ότι έχω ένα θέμα με το πώς μεταβολίζω τη ζάχαρη. Μου είπε ότι το πιο σωστό είναι να τη σταματήσω. Τι σημαίνει κόβω τη ζάχαρη; Δεν σημαίνει ότι 365 ημέρες δεν θα φάω καθόλου ζάχαρη. Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά και η αλήθεια είναι ότι απέχω και από τα γλυκά», είχε παραδεχθεί η Μαρία Ηλιάκη.

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της η Μαρία Ηλιάκη έκανε ένα live στο Inastagram, στο οποίο μίλησε για την επανένταξη μετά την εγκυμοσύνη και μαζί με τη γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη έδειξε ασκήσεις για την απώλεια των κιλών.

https://www.instagram.com/tv/CRjekHoIdaR/

«Επανένταξη μετά την εγκυμοσύνη, δεν σημαίνει πως να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης. Σε κάποιες γυναίκες φεύγουν πιο εύκολα, σε άλλες πιο δύσκολα, είτε τα χάσεις σε έναν μήνα, είτε σε ένα χρόνο, δεν έχει σημασία, η κάθε μία έχει τους ρυθμούς και θα χάσει τα κιλά όποτε το θέλει αυτή. Όταν είδα το σώμα μου μετά την καισαρική, τρόμαξα από τα πρηξίματα και γέννησα πριν τις 40 εβδομάδες. To θέμα δεν είναι να φύγουν τα κιλά, το θέμα είναι να είμαστε χαρούμενες, γιατί οι ορμόνες χορεύουν και υπάρχει ένα μωρό που κλαίει», είχε αποκαλύψει η Μαρία Ηλιάκη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό.

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki