Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε restart στο κανάλι της στο Youtube & μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε restart στο κανάλι της στο Youtube & μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε με νέο βίντεο στο Youtube και μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή της και όσα άλλαξαν τον τελευταίο καιρό.

Τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM. Ωστόσο, το νεαρό μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό μοντέλων λόγω της ψυχολογικής πίεσης που ένιωσε.

https://www.instagram.com/p/Cj-WccLssE7/

Παρ' όλα αυτά, η ίδια συνέχισε να δραστηριοποιείτε στον χώρο του modelling, κυρίως μέσα από συνεργασίες της και καμπάνιες στο Instagram, ενώ παράλληλα, κατάφερε να έχει τη δική της εταιρεία ρούχων. Η Γαρυφαλλιά, όμως ήταν αρκετά δραστήρια και στο YouΤube, όπου είχε το δικό της κανάλι, στο οποίο δυστυχώς μετά την καραντίνα δεν είχε δημοσιεύσει κάτι.

Πρόσφατα, έγινε γνωστή και η σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, ύστερα από μια κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια από τις διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/

Το restart στο κανάλι της στο YouΤube

Tο νεαρό μοντέλο δημοσίευσε ξανά στο κανάλι της στο Youtube, μετά από περίπου δύο χρόνια, ένα βίντεο διαφορετικού ύφους από αυτά που μας είχε συνηθίσει, ενώ διέγραψε όλα τα προηγούμενα που είχε στο κανάλι της. Όπως ανέφερε η ίδια, στο 1ο αυτό βίντεο της «νέας εποχής» της Γαρυφαλλιάς, θα δούμε την ίδια να μαγειρεύει και να συζητάει για διάφορα θέματα αλλά και να έχει όπως ανακοίνωσε κάποιες φορές και κάποιον καλεσμένο δίπλα της.

Oι subscribers στο κανάλι της χάρηκαν ιδιαίτερα με την επάνοδό της και πρότειναν και σαν πρώτο καλεσμένο της τον Χρήστο Μάστορα. Σε πολλούς, μάλιστα το ύφος του νέου της βίντεο θύμιζε πολύ και τα βίντεο της Hailey Bieber, της συζύγου του γνωστού τραγουδιστή Justin Bieber.

Η ίδια, λοιπόν στο βίντεό της ξεκίνησε μαγειρεύοντας μια μακαρονάδα ενώ ταυτόχρονα απαντούσε σε ερωτήσεις που τις έκαναν οι followers της.

Μεταξύ των ερωτήσεων των followers της που κλήθηκε να απαντήσει η Γαρυφαλλιά ήταν και η ερώτηση τι έχει αλλάξει στη ζωή της τον τελευταίο καιρό. Η ίδια απάντησε ότι για αρχή άλλαξε σπίτι ενώ όπως είπε χώρισε από μια μακροχρόνια σχέση που είχε και τώρα είναι σε μια καινούργια, όπως άλλωστε όλοι γνωρίζουμε.

Η ίδια αναφέρθηκε απάντησε και στο αν θεωρεί πως η τωρινή σχέση της είναι πιο «υγιής», λέγοντας: «Δεν είναι ότι η προηγούμενή μου σχέση δεν ήταν υγιής, ίσως είμαι εγώ πιο υγιής πλέον. Είμαι εγώ σε μια καλύτερη φάση με τον εαυτό μου, πιο συνειδητοποιημένη για το τι θέλω στη ζωή μου, οπότε και γι' αυτό αυτή η σχέση είναι πιο διαφορετική από την άλλη».

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε και για τις φιλίες στη ζωή της, για την οποία όπως είπε παίζουν τον σπουδαιότερο ρόλο, ενώ παραδέχτηκε πως έχει πληγωθεί από μακροχρόνια φιλία.

Τέλος, το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε και στην αυτοπεποίθηση που θεωρούσε ότι έχει. Όπως είπε στο βίντεό της: «Κάποτε είχα πει σε ένα βίντεο «Εγώ θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να έχει αυτοπεποίθηση». Όχι δεν είχα πάντα αυτοπεποίθηση, έκανα ότι έχω αυτοπεποίθηση. Έδειχνα πολύ δυναμική κι ότι έχω φουλ αυτοπεποίθηση γιατί μετά που επεξεργάστηκα τι είχα πει στο βίντεο λέω όχι κάνεις λάθος. Με τον καιρό απλά άρχισα να διαμορφώνω έναν χαρακτήρα που μου αρέσει και νιώθω πολύ άνετα και χαρούμενη γι' αυτό που είμαι κι έτσι έχω αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα».