Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη υιοθέτησε το πιο matchy manicure του καλοκαιριού

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη υιοθέτησε το πιο matchy manicure του καλοκαιριού

Έχεις ξεμείνει από ιδέες στο manicure σου; Πες ναι στα double nails.

Αντιμετωπίζεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα; Έχεις ξεμείνει από ιδέες για το τι manicure θα κάνεις στα νύχια σου; Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου χαρίσουμε απλόχερα την έμπνευση που αναζητάς. Αυτό που ψάχναμε μέσα από τα social media, είναι κάτι καλοκαιρινό, αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο. Κάτι που θα μας φτιάχνει τη διάθεση αμέσως, κάθε φορά που θα κοιτάμε τα άκρα μας.

https://www.instagram.com/p/Ctbj3gHslDp/

Αυτό λοιπόν, το manicure το βρήκαμε! Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, πρόσφατα ανέβασε ένα story στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το πιο matchy manicure της σεζόν. Η ίδια επίλεξε, να συνδυάσει δύο έντονα χρώματα μεταξύ τους και να κάνει μία παραλλαγή του french manicure. Αυτά τα δύο χρώματα μπορεί παλιότερα να πίστευες, ότι δεν ταιριάζουν, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι από τους πιο fashionable χρωματικούς συνδυασμούς, που βλέπουμε στα catwalks.

355653886_1922402698135483_3603988756263276903_n.jpg

@garifalia.kalifoni

Το manicure της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, έχει τη βάση του σε κόκκινο χρώμα, ενώ η γραμμή του γαλλικού ήταν σε pale pink. Οι αποχρώσεις αυτές, ταίριαζαν τέλεια με το εμπριμέ μαγιό που φορούσε, το οποίο σχολίασε και η ίδια στο story της... Το double manicure της Γαρυφαλλιάς είναι μία από τις hot τάσεις της σεζόν, ενώ το σχήμα στα νύχια της είναι stiletto.

Αν θέλεις λοιπόν, ένα fresh και girly σχέδιο για τα νύχια σου, πρέπει να δοκιμάσει το manicure της Γαρυφαλλιάς. Συνέχισε στην παρακάτω gallery και πάρε όλο το nail inspo που χρειάζεσαι, αν θέλεις κι εσύ double manicure.

Η πλεξούδα του Tik Tok είναι εύκολη και καθόλου κλασική και σου πάρει 2 λεπτά για να τη φτιάξεις