«Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» για Μάστορα & Καληφώνη που ζουν τον έρωτά τους στην Μήλο

«Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» για Μάστορα & Καληφώνη που ζουν τον έρωτά τους στην Μήλο

Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι full in love και απολαμβάνουν τις διακοπές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα, τον frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, να είναι το νέο, hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους στην αρχή της σχέσης του ωστόσο πριν από μερικούς μήνες το νεαρό μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση τους on camera, δημοσιεύοντας και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο-influencer ζουν πλέον ανέμελα τον έρωτά τους και δεν διστάζουν να πουν δημόσια τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Oι διακοπές του ζευγαριού στην Μήλο και οι παθιασμένες photos

Πριν λίγα 24ωρα ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πραγματοποίησαν σύντομη απόδραση στην Μήλο.

Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στις μαγευτικές παραλίες του νησιού με το μοντέλο να μοιράζεται υπέροχα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/


Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του GNTM ξεχώρισε ένα στιγμιότυπο όπου τη βλέπουμε αγκαλιά με τον αγαπημένο της στην παραλία Σαρακήνικο.

«Εκείνος», έγραψε το μοντέλο στην ανάρτησή της.

Αρκετοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού σχολίασαν το post με την Δανάη Μπάρκα, την Αναστασία, την Άννα Αμανατίδου και την Ελευθερία Ελευθερίου να αφήνουν emoji καρδούλες.

Screenshot-2023-07-04-103949.png

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα από τις διακοπές του ερωτευμένο ζευγαριού.

Πριν λίγα 24ωρα ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses βρέθηκαν καλεσμένοι στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο. Ο frontman του συγκροτήματος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ενδεχόμενο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, με την ερώτηση να του προκαλεί αμηχανία.

«Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να' χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία», τόνισε ο Χρήστος Μάστορας.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Γαρυφαλιά παραδέχθηκε τη σχέση τους on camera

Πριν λίγους μήνες το μοντέλο είχε παραδεχτεί πως είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή τονίζοντας: «Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη.

Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για αυτό το θέμα, είναι προσωπικό και τώρα που είπα το ναι, το έκανα μόνο και μόνο για να τελειώνουμε με αυτή τη φάση, γιατί καταλαβαίνεις ότι κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μη μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος, άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί».

Πηγή κεντρικής: garifalia.kalifoni