Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλιά Καληφώνη βρήκαν τη «Τζαμάικά» τους- Το ταξίδι και η νέα κοινή πόζα

Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλιά Καληφώνη βρήκαν τη «Τζαμάικά» τους- Το ταξίδι και η νέα κοινή πόζα

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει ανέμελες στιγμές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ποζάρει ξανά μαζί στον φακό, χαρίζοντάς μας #couplegoals στιγμιότυπα.

Από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τη Γαρυφαλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα, τον frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, να είναι το νέο, hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους για αρκετούς μήνες ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες το νεαρό μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση τους on camera, δημοσιεύοντας και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Η τρυφερή φωτογραφία Καληφώνη- Μάστορα απευθείας από το Dubai

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για το ερωτευμένο ζευγάρι αφού βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στο Dubai. Η πρώην παίκτρια του GNTM δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντάς μας τη θέα από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν.

Χρήστος και Γαρυφαλιά θέλησαν να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μακριά από την πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αποφεύγοντας παράλληλα τα αδιάκριτα βλέμματα.

mastoras2.jpg

Το νεαρό μοντέλο πόσταρε την δεύτερη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της και είναι εμφανές πως οι δυο τους απολαμβάνουν όσο τίποτα το ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής φόρεσαν τα μαγιό τους και κολύμπησαν στα τιρκουάζ νερά, δημοσιεύοντας αργότερα την παραπάνω #couplegoals φωτογραφία. Δυο σκιές ενωμένες σαν ένα, αποδεικνύουν πως το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του.

Ποιος είδε τον Μάστορα και δεν τον φοβήθηκε! Viral ο καυγάς για τα μάτια της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού.

Η Γαρυφαλιά παραδέχθηκε τη σχέση τους on camera

Πριν λίγες εβδομάδες το μοντέλο είχε παραδεχτεί πως είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή τονίζοντας: «Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη.

Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για αυτό το θέμα, είναι προσωπικό και τώρα που είπα το ναι, το έκανα μόνο και μόνο για να τελειώνουμε με αυτή τη φάση, γιατί καταλαβαίνεις ότι κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μη μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος, άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί».

Ο Χρήστος Μάστορας έγινε έξαλλος για τα μάτια της αγαπημένης του

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγο καιρό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», ο γνωστός τραγουδιστής τσακώθηκε με τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου για τα μάτια της συντρόφου του, Γαρυφαλιάς Καληφώνη, η οποία βρισκόταν στα μπροστινά τραπέζια. Ο Χρήστος Μάστορας έγινε έξαλλος όταν είδε ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι φλέρταρε το κορίτσι του με τις φήμες να μιλούν για γνωστό ποδοσφαιριστή.

Ο 35χρονος άρχισε να κάνει νοήματα ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή, φανερά εκνευρισμένος ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, ο καλλιτέχνης ζήτησε να φύγει από το μαγαζί ο θαμώνας με τον οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση και προσφέρθηκε να κεράσει εκείνος το τραπέζι στην παρέα του ατόμου που αποχώρησε. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο τσακωμός είχε αίσιο τέλος αφού ο τραγουδιστής κατάλαβε ότι μάλλον παρεξήγησε κάποια πράγματα.

Το χρονικό της φημολογούμενης σχέσης Μάστορα - Γαρυφαλιάς

Η Γαρυφαλιά είναι εδώ και αρκετό καιρό single μετά από μακροχρόνια σχέση με τον κολλητό του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου. Ελεύθερος δηλώνει και ο frontman των Μελισσών από το περασμένο φθινόπωρο οπότε και χώρισε με τη Χριστίνα Παπαδέλη, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

Η Γαρυφαλιά είχε σπεύσει να ξεκαθαρίσει πριν μερικούς μήνες πως είναι single μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου για την σχέση της με τον τραγουδιστή. Η πρόσφατη εμφάνιση του νεαρού μοντέλου στην απονομή χρυσού δίσκου των Μελισσών επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον frontman του δημοφιλές group.

Πηγή κεντρικής: garifalia.kalifoni