Η αμηχανία του Μάριου με την Καρολίνα στον ημιτελικό του Survivor και 2 πράγματα που δεν είδες

Η αμηχανία του Μάριου με την Καρολίνα στον ημιτελικό του Survivor και 2 πράγματα που δεν είδες

Το backstage στον ημιτελικό του Survivor ήταν πιο hot από αυτό που έδειξαν οι κάμερες και υπάρχουν τρία στοιχεία που σίγουρα δεν είδες.

Ημιτελικός ήταν και πάει στο Survivor και οδεύουμε ολοταχώς για τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι μετά από έξι μήνες.

Η άβολη στιγμή με την Καρολίνα και την Ελευθερία Ελευθερίου:

Πρώτη στο Γαλάτσι έφτασε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα που εντυπωσίασε με το metallic μίνι στράπλες φόρεμά της δια χειρός Celia Kritharioti. Όταν όμως εμφανίστηκε στο backstage όπου οι παίκτες ετοιμάζονταν η Ελευθερία Ελευθερίου, η Καρολίνα βγήκε έξω από τη σκηνή.

https://www.instagram.com/p/CuiN7nfoISA/

Εξίσου άβολη ήταν και η στιγμή που στον πάγκο έπρεπε να καθίσουν η Καρολίνα και η Ελευθερία, με τις δύο γυναίκες να βρίσκονται η μία στην άκρη και η άλλη στην έτερη άκρη.

Η στιγμή που ήταν η πιο άβολη πάντως με διαφορά, ήταν όταν ανακοινώθηκε πως ο Μάριος Πρίαμος δεν θα προχωρήσει στον ημιτελικό και ο Κύπριος έπρεπε να καθίσει στον πάγκο με τους παίκτες.

Αρχικά, ο Μάριος έσπευσε να καθίσει στην πλευρά που είχε κενό και διαπίστωσε πως θα καθόταν δίπλα στην Καρολίνα και μέσα σε κλάσμα δευτερολέπτου, πετάχτηκε στον απέναντι πάγκο και κάθισε τελικά, δίπλα στον Κρις Σταμούλη.

Ακόμα και στις δηλώσεις της στις κάμερες, η Καρολίνα δεν ήθελε να απαντήσει backstage σε καμία ερώτηση που να αφορά τον Μάριο!

carolinajacq_3144004022310115846.jpg

Βασάλος - Σταυρούλα: δύο ξένοι:

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έφτασε στο Γαλάτσι με την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία και οδηγούσε το αυτοκίνητο που τις μετέφερε. Εύη και Σταυρούλα έχουν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα μετά την επιστροφή στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CuiIBFuN1Di/

Από την άλλη, η Εύη Σαλταφερίδου ήταν κολλητή και στο backstage με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Κωνσταντίνος μάλιστα ζήτησε από τον Τάκη να τον βγάλει μια φωτογραφία με τη Εύη ενώ στις πόζες που έκανε σταθερό ποστ από το Γαλάτσι είδαμε τον Βασάλο να ποζάρει μόνο με τον Ηλία, τον Σάκη, τη Μαριαλένα, τον Γιώργο Λιανό και τον Τάκη Καραγκούνια.

Ήταν περίεργο δε, που τόσο στο backstage όσο και στις τρεις και πλέον ώρες που κάθισαν στον ίδιο πάγκο, τόσο on air όσο και στα διαλείμματα, Σταυρούλα και Κωνσταντίνος δεν αντάλλαξαν βλέμμα και λέξη.

Μετά τον τελικό, Βασάλος, Ασημακόπουλος, Καραγκούνιας και Ελευθερίου διασκέδασαν μαζί.

vasalos.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Amigos έχουν διασπαστεί, μιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε και backstage μόνο με τον Ηλία Μπόγδανο που με τη θετική του διάθεση εξήγησε πολλές φορές πως μιλάμε για ένα παιχνίδι.

Οι Χαμπέρη, Μαυρίδου και Κόρο, έκαναν το δικό τους παρεάκι backstage!

Φανς Σάκη και Νίκου σε έξαλλη κατάσταση:

Από νωρίς στο Άλσος Βεΐκου φάνηκε η δυναμική του Σάκη Κατσούλη και του Νίκου Μπάρτζη.

Φίλοι και συγγενείς των δύο παικτών έκαναν από τη στιγμή που κάθισαν στο γήπεδο που έλαβε χώρα ο μεγάλος ημιτελικός πως θα είναι εκείνοι που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που off air, η παραγωγή ζήτησε από τους ανθρώπους που στηρίζουν τους δύο παίκτες να μην διακόπτουν με συνθήματα και καραμούζες τον Γιώργο Λιανό.

Μένει να δούμε τι κλίμα θα επικρατήσει ανάμεσα στους fans των δύο παικτών μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος σήμερα από τον Γιώργο Λιανό και πώς θα συγκρατηθεί ο κόσμος του παίκτη που θα χάσει.

Μπάρτζης ή Κατσούλης; Πριν τον τελικό του Survivor ο James, η Ασημίνα και ο Τριαντάφυλλος πήραν θέση