Ο Νίκος Μπάρτζης πέρασε στην τριάδα του Survivor All Star και είναι πιο κοντά στο έπαθλο από ποτέ

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίκος Μπάρτζης πέρασε στην τριάδα του Survivor All Star και είναι πιο κοντά στο έπαθλο από ποτέ

Δεύτερη φορά άτυχος ο Μάριος. Οι ηχηρές απουσίες, το άκομψο σχόλιο του Γιώργου Λιανού για τις αποβολές και το δυναμικό fan club του Νίκου Μπάρτζη. 

Με ηχηρές απουσίες παικτών του Survivor All Star και με έντονη την παρουσία των φανς και των οικογενειών των φιναλίστ στις κερκίδες, ξεκίνησε η βραδιά του ημιτελικού με την επικράτηση του Νίκου Μπάρτζη απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. O Nίκος πέρασε στην 3αδα μαζί με τον Σάκη και την Μαριαλένα και αναμένεται σκληρός αγώνας για την κατάκτηση του επάθλου.

Οι εξόριστοι και η απουσία αίνιγμα της Βαλαβάνη

Ο ημιτελικός του Survivor All Star μπορεί να μην έχει τον παλμό κάποιων άλλων αντίστοιχων του παρελθόντος, αλλά είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον στην τάση παικτών και κοινού για το ποιον ήθελαν ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη για να δουν στην τελική τριάδα, δίπλα στον Σάκη και στην Μαριαλένα που ήδη είχαν προκριθεί.

Η Μαριαλένα πέρασε στον ημιτελικό του Survivor αλλά ο Ντάφυ έγινε πάλι viral για τον Μπάρτζη

Οι περισσότεροι από τους παίκτες καλωσόρισαν πιο θερμά τον Νίκο Μπάρτζη του οποίου το fan club όπως και οι κολλητοί του τα «έδωσαν» όλα στην κερκίδα.

Ο Σάκης Kατσούλης τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Μάριου ενώ η Μαριαλένα έδωσε μία πιο διπλωματική απάντηση όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό. Με μία τάση υπέρ του Νίκου περισσότερο.

Kαι ο περσινός νικητής Στάθης Σχίζας έδειξε την προτίμησή του στον Νίκο αφού οικειοποιήθηκε και το σύνθημα της κερκίδας: «Σήκωσε το Νίκο Μπάρτζη στο Γαλάτσι, στο Γαλάτσι».

Ηχηρές απουσίες από τον ημιτελικό, ήταν η Ασημίνα, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιώργος Πηλίδης (οι εξόριστοι δηλαδή) καθώς και η Ευριδίκη Βαλαβάνη που είναι διακοπές, o Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Ευριδίκη Παπαδοπούλου που νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες μέρες όπως μας έδειξε στο Twitter.

O Γιώργος Λιανός είπε ότι εκείνοι που είχαν αποβληθεί δεν μπορούν να παραβρεθούν αλλά τους είπε ότι μπορούν να έρθουν την Τετάρτη, μετά τον τελικό. Άκομψο το σχόλιο Γιώργο.

Το κοινό πάντως στο Twitter πανηγύρισε την επικράτηση του Νίκου την ίδια στιγμή που ο Μάριος δήλωσε πως στεναχωρήθηκε που έχασε για δεύτερη φορά.

Η στρατηγική του τουλάχιστον στην περίπτωση της Σταυρούλας φαίνεται πως του στοίχισε. Δεν μπορεί όμως κανένας να αρνηθεί πως υπήρξε ένας πολύ αξιόλογος παίκτης.