Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει με bikini αλλά οι fans βλέπουν την Ντάλια από το «Στο παρά πέντε»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει με bikini αλλά οι fans βλέπουν την Ντάλια από το «Στο παρά πέντε»

Η Σμαράγδα Καρύδη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και προέρχεται από μια βαθιά καλλιτεχνική οικογένεια. H καλλιτέχνης επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του STAR «IQ 160» και ανακοίνωσε πρόσφατα το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η 53χρονη θα σκηνοθετήσει την παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» η οποία θα ανέβει τον Οκτώβριο σε γνωστό θέατρο της πρωτεύουσας.

Η νέα φωτογραφία με μαγιό και οι καλοκαιρινές διακοπές

Πριν λίγα 24ωρα η ηθοποιός ξεκίνησε και επίσημα τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας ολοκληρώσει γυρίσματα και κάθε άλλη επαγγελματική υποχρέωση. Πιο χαρούμενη και ξέγνοιαστη από ποτέ, φόρεσε το bikini της και έκανε βουτιές στην πισίνα, έχοντας μαζί της ένα φουσκωτό ρινόκερο.

https://www.instagram.com/p/CucSw99tX6c/

«Καλπάζοντας προς το καλοκαίρι μου. #ξεκίνησε», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

ntalia.jpg

Οι λίγο πιο παρατηρητικοί fans έσπευσαν να θυμηθούν ένα επικό στιγμιότυπο από τη σειρά «Στο παρά πέντε» όπου η ηθοποιός είχε ανέβει πάνω σε μια φουσκωτή χελώνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

«Ζούμπι είμαι πάνω σε ένα ρινόκερο!», έγραψε με χιούμορ μια follower στο post της ηθοποιού.

Screenshot-2023-07-11-124231.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Σμαράγδας Καρύδη με μαγιό.

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει αποκαλύψει τα μυστικά στα οποία ορκίζεται για να διατηρεί τις καλλίγραμμες αναλογίες της αναφέροντας: «Είχα πάντα καλό μεταβολισμό κι ενώ έτρωγα τον άμπακο δεν πάχαινα. Τώρα, βέβαια, δεν είναι το ίδιο. Έτσι, δεν το παρακάνω. Δεν τρώω παστίτσια και μουσακάδες. Την τηγανητή πατάτα, που δεν έχω ωραιότερο πράγμα στη ζωή μου, τη στερούμαι. Γιατί κανονικά θα ήθελα να την τρώω κάθε μέρα. Έχω σωθεί γιατί δεν βάζω ζάχαρη πουθενά και μου αρέσει καλύτερα η πικρή γεύση. Το γλυκό μου είναι μια bitter σοκολάτα. Και πίνω πολύ νερό. Μόνο κατά τη διάρκεια της παράστασης πίνω τουλάχιστον δύο λίτρα, όχι με το ζόρι, αλλά γιατί το έχω ανάγκη. Κάτι παθαίνω και πέφτω όταν διψάω. Μου είναι αδύνατον να κόψω γεύματα. Αν πεινάω, νιώθω σαν να πονάει όλο μου το σώμα και μου σπάνε τα νεύρα. Έτσι, ακόμα και όταν θέλω να χάσω βάρος, τροφοδοτώ τον οργανισμό μου με φαγητό ανά τρίωρο, αλλά χωρίς καθόλου λιπαρά και χάνω εύκολα, ειδικά αν συνδυάζω τη σωστή διατροφή με διάδρομο και pilates. Τελικά νομίζω πως το να δείχνεις στα ωραία σου είναι θέμα σωστών κιλών και γυμναστικής, αλλά, πάνω απ’ όλα, έχει να κάνει με το αν είσαι σε καλή διάθεση».

Δεν χρειάζεται να έχεις «IQ160» για να διαπιστώσεις πως η Σμαράγδα Καρύδη είναι ίδια η μητέρα της

Η επιστροφή του Παρά πέντε

Το MEGA αποφάσισε να βάλει σε επανάληψη όλες τις επιτυχημένες του σειρές ενόψει καλοκαιριού, με τους τηλεθεατές να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους στα social media και να καθηλώνονται μπροστά από την τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/B8q_BuaJ1XU/

Δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη προβολή της σειράς «Στο παρά πέντε» (2005-2007) που αγαπήθηκε όσο τίποτα από το τηλεοπτικό κοινό και παραμένει επίκαιρη μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CBGEFMyJvtR/

Οι ατάκες των πρωταγωνιστών έγιναν viral, με την Σμαράγδα Καρύδη να υποδύεται απολαυστικά την «χρυσή κληρονόμο», Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου.

Η ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου ανέφερε: «Είναι κάτι που έχει τελειώσει για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν είναι ωραίο να τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε θα έμπαινα μέσα με τα χίλια. Στην αρχή δεν με θέλανε τα παιδιά, με ήθελε ο Αντώνης Αγγελόπουλος που ήταν ο σκηνοθέτης. Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν το μεγαλύτερο τέρας, αυτός έβαζε λόγια γιατί νόμιζε ότι θα ήμουν πολύ σνομπ στα γυρίσματα και ότι θα διαβάζω βιβλία. Σκεφτόμουν να βάλω χρυσά σιδεράκια αλλά δεν το δέχτηκαν. Πάντα το βλέπω στις επαναλήψεις. Θυμάμαι τα γυρίσματα στη Μύκονο και είχαμε πάει με 9 μποφόρ και θέλαμε να κάνουμε γύρισμα μέσα στο πλοίο αλλά δεν γινόταν. Το γυρίσαμε στην επιστροφή».

Πηγή κεντρικής: smaragda_karidi_official