Τα φιλιά και οι αγκαλιές της Kate με τον Federer έγιναν viral στο Twitter όπως και η σύζυγός του

Κατερίνα Μπούσιου
Τα φιλιά και οι αγκαλιές της Kate με τον Federer έγιναν viral στο Twitter όπως και η σύζυγός του

 (AP Photo/Alberto Pezzali)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Μία δυνατή φιλία ή ένα αθώο φλερτ; Οι εκτός πρωτοκόλλου τρυφερές στιγμές της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τον διάσημο πρώην τενίστα. Αλλά πια είναι η αλήθεια πίσω από τις κινήσεις της Kate; 

Μπορεί στο παρελθόν να υπήρχαν φήμες για εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα William με την Rose Handbury, καλή φίλη της συζύγου Κate και γειτόνισσας τους, αλλά για την ίδια δεν υπήρχε μέχρι τώρα καμία φημολογία. Η διαχυτικότητα όμως που αντιμετώπισε πρόσφατα τον πρώην πρωταθλητή του τένις Roger Fereder δεν έμεινε απαρατήρητη και προκάλεσε μάλιστα διάφορα σχόλια. Ήταν ένα αθώο φλερτ ή μία δυνατή φιλία;

Το Twitter τρολάρει το ύφος της κυρίας Federer

Ο πρωταθλητής του τένις Roger Federer από την περσινή χρονιά είχε ανακοινώσει ότι κλείνει το κεφάλαιο της σπουδαίας του διαδρομής στο τένις. Για αυτό τον λόγο και στο ξεκίνημα του φετινού τουρνουά στο Wimbleton το οποίο ο ίδιος έχει κερδίσει 8 φορές, διοργανώθηκε ένα μικρό event προς τιμήν του.

Πριν καθίσει στη θέση του φίλησε τη σύζυγό του και επίσης πρώην πρωταθλήτρια του τένις Miroslava Vavrinec με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά. Αλλά στη συνέχεια ασπάστηκε πολύ θερμά την πριγκίπισσα Kate η οποία κάθισε δίπλα του και σε μία κίνηση αβρότητας και εκτός πρωτοκόλλου την έπιασε από τη μέση.

Αυτή η κίνηση σχολιάστηκε αρκετά από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Kate μιλούσε μαζί του ευδιάθετη και κάποια στιγμή όπως ορθά παρατήρησαν οι χρήστες του Twitter, ο τενίστας είχε παραμελήσει τη σύζυγό του, η οποία καθόταν στο πλευρό του κατσουφιασμένη.

keit.jpg

Η Kate με τον Roger έχουν μία πολύχρονη φιλία και μάλιστα πρόσφατα έπαιξαν και μαζί τένις. Παλαιότερα ο πρωταθλητής είχε κάνει μαθήματα και στον πρωτότοκο γιο της George. Αλλά δικαιολογεί αυτή η σχέση την διαχυτικότητα;

Όλοι κοιτούν τα γραμμωμένα πόδια της Kate Middleton: Η γλώσσα σώματος της πριγκίπισσας μίλησε

Τις επόμενες ημέρες η πριγκίπισσα βρέθηκε σε ένα άλλο γήπεδο, αυτή τη φορά για να θαυμάσει τον Willliam σε μία ακόμη νίκη του στο πόλο.

https://www.instagram.com/p/CuXigNvtOkX/

Ο αγώνας αυτός είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η παρουσία της ήταν επιβεβλημένη. Πάντως κανείς δεν παρατήρησε αλλαγή συμπεριφοράς της απέναντι στον σύζυγό της.