H πρώτη έξοδος της Madonna μετά τη νοσηλεία και οι αποκαλύψεις για την υγεία της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H πρώτη έξοδος της Madonna μετά τη νοσηλεία και οι αποκαλύψεις για την υγεία της
Invision

H Madonna έφτασε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τον θάνατο ωστόσο δείχνει να ξαναβρίσκει σταδιακά τους ρυθμούς της.

Δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ημέρες για τη Madonna και την οικογένειά της μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε. Η βασίλισσα της pop αναρρώνει από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο και στην εντατική όπου διασωληνώθηκε για ένα βράδυ.

Η 64χρονη βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το θάνατο, με τους γιατρούς να κάνουν το παν για να την επαναφέρουν.

Η πρώτη έξοδος της Madonna μετά τη νοσηλεία της

Έντεκα ημέρες μετά την εισαγωγή της στην εντατική, η pop star εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Upper East Side, όπου έκανε βόλτα με μια φίλη της.

Η Madonna φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου, καπέλο και αθλητικά παπούτσια με τις πηγές να αναφέρουν πως φαινόταν ευδιάθετη αλλά πολύ αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη.

Κατά τη διάρκεια της βόλτα της η σταρ έδειχνε ικανή να περπατήσει αν και έπαιρνε λίγο τον χρόνο της. Όπως τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες η τραγουδίστρια στηρίχθηκε σε έναν φανοστάτη όσο περίμενε να διασχίσει τον δρόμο.

Η podcaster, Lauren Conlin δημοσίευσε φωτογραφίες της τραγουδίστριας σε video της στο TikTok, με τους fans να επισημαίνουν ότι η Madonna δείχνει σε κακή κατάσταση σωματικά αλλά και ψυχικά.

Τα νεότερα για την υγεία της

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την περιπέτεια της Μadonna η οποία παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Όπως αποκαλύπτει το RadarOnline.com όταν η Madonna εντοπίστηκε στις 24 Ιουνίου αναίσθητη, οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν μια ένεση NARCAN για να τη σώσουν.

Το NARCAN είναι μια επείγουσα ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται συνήθως για την αναστροφή των απειλητικών για τη ζωή επιπτώσεων μιας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ουσιών. Αλλά χρησιμοποιείται επίσης για να αντιστρέψει το οξύ σηπτικό σοκ, αυτό δηλαδή από το οποίο φέρεται να έπαθε η τραγουδίστρια. Το συγκεκριμένο φάρμακο θεωρείται χρήσιμο για την αύξηση της αρτηριακής πίεσης στη διαχείριση του σηπτικού σοκ, διότι όταν συμβαίνει η αρτηριακή πίεση πέφτει σε επικίνδυνα χαμηλό επίπεδο.

Όσο οι εκπρόσωποι της Madonna τηρούν σιγή ιχθύος, το RadarOnline.com τονίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που να υποδηλώνει ότι η 64χρονη χρειαζόταν το NARCAN για αρνητικές επιπτώσεις οποιασδήποτε χρήσης ναρκωτικών.

Ο φόβος για τη ζωή της τραγουδίστριας

Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της προετοιμάζονταν για παν ενδεχόμενο, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε πηγή από το στενό της περιβάλλον στη DailyMail.com.

Με ένα παθιασμένο φιλί η Madonna επιβεβαίωσε τη νέα σχέση της με τον 29χρονο σύντροφό της

Πρόσφατα η ομάδα της τραγουδίστριας πραγματοποίησε έκτακτη διαδικτυακή σύσκεψη για να συζητήσει για την κατάσταση της pop star και εν τέλη να αποφασίσει την αναβολή της περιοδείας της. Πηγές δήλωσαν ότι η Madonna δούλευε νυχθημερόν για να εξασφαλίσει ότι η περιοδεία της θα είναι τέλεια, ενώ αποκάλυψε ακόμη ότι κάνει πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα.

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο», δήλωσε συγγενής της Madonna και πρόσθεσε: «Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα. Δεν ζει την υγιεινή ζωή που θα έπρεπε για την ηλικία της. Πιστεύει ότι είναι ακόμα νεαρή γυναίκα ενώ δεν είναι. Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας, έχει πάει πίσω και κανείς δεν επιτρέπεται να μιλάει γι’ αυτό».

Πηγή κεντρικής: apimages.com