Η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της «κόβει» και η Βίκυ Σταυροπούλου «ράβει» με φιλοσοφική διάθεση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της «κόβει» και η Βίκυ Σταυροπούλου «ράβει» με φιλοσοφική διάθεση

Η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Σταυροπούλου φαίνεται πως είναι τόσο δεμένες που η μία ολοκληρώνει την σκέψη της άλλης.

Η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι πολύ δεμένες και πάντα στηρίζει η μία την άλλη. Πολλές φορές η Δανάη Μπάρκα έχει πει δημόσια πόσο αγαπάει τη μαμά της και πόσο τυχερή νιώθει που την έχει δίπλα της.

https://www.instagram.com/p/CknW1g1sDuW/

Μαμά και κόρη πάντως συμπληρώνουν η μία την άλλη και τις περισσότερες φορές έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης.

Τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται

Η Δανάη Μπάρκα, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, συχνά δημοσιεύει στο Instagram της μέσα από φωτογραφίες ή βίντεο κάποιες σκέψεις της που άλλοτε έχουν να κάνουν με τη ζωή, άλλοτε με ανησυχίες της ή για πράγματα που μεγαλώνοντας συνειδητοποιεί.

Αυτή τη φορά, στην ανάρτησή της δημοσίευσε ένα αρκετά καλλιτεχνικό βίντεο από την παραλία, στην λεζάντα του οποίου έγραφε: «Εστιάστε σε έναν ωκεανό θετικών, όχι σε μια λακκούβα αρνητικών», θέλοντας να παροτρύνει τους followers της να βλέπουν τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο .

https://www.instagram.com/reel/CuhvYWxgD_r/

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρήκε την ευκαιρία να συμπληρώσει με πολύ ωραίο και εύστοχο τρόπο την σκέψη της κόρης της κάνοντας το εξής σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο: «...κι άμα πέσεις στη λακκούβα, μια βουτιά στον ωκεανό θα σε ξεπλύνει!!!» θέλοντας με τη σειρά της να πει μάλλον πως καμιά φορά μπορεί να μας κυριεύουν οι αρνητικές σκέψεις αλλά με καθαρό μυαλό όλα λύνονται.

360062286_235919712586953_5489601695897434692_n.jpg

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι το στήριγμα της Δανάης Μπάρκα

Δεν χωρά αμφιβολία πως η σχέση μιας μαμάς με το παιδί ή τα παιδιά της είναι πέρα για πέρα μοναδική.

Η Δανάη Μπάρκα στα 30 της αποφάσισε να προχωρήσει με την διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων και το ανακοίνωσε μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε την μέρα της γιορτής της μητέρας στο προφίλ της στο Instagram. Η ίδια αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη εμπειρία και πώς το πήρε απόφαση να κάνει όπως έγραψε ένα βήμα πιο κοντά στη δική της «μητρότητα», ενώ ταυτόχρονα για ακόμα μια φορά ευχαρίστησε τη Βίκυ Σταυροπούλου που στάθηκε στο πλάι της και ευχήθηκε αν γίνει κάποια στιγμή και η ίδια μαμά, να της μοιάσει.

«Δεν ήταν «έτοιμη» όταν έμεινε έγκυος σε μένα κι όμως τώρα γυρνώντας πίσω της λέω -και το εννοώ- ότι ήταν πιο έτοιμη από ποτέ. Το μόνο που δεν μου έλειψε ήταν αγάπη,το μόνο που είχα & έχω ανάγκη είναι η αγάπη. Μαμά,σε ευχαριστώ που σε λέω «μαμά». Μαμά,αν ποτέ γίνω μαμά θέλω να σου μοιάσω. Να ξέρω ότι το παιδί μου θα είναι ελεύθερο,ανεξάρτητο,δυνατό, χαρούμενο,τολμηρό,ευτυχισμένο όπως ήμουν εγώ δίπλα σου»,

ήταν κάποια από τα συγκινητικά λόγια που έγραψε η Δανάη Μπάρκα αφιερωμένα στη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου.

https://www.instagram.com/p/CsN_kBhMjIn/