Η Δανάη Μπάρκα ορκίζεται ότι βρήκε στο manicure το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Η Δανάη Μπάρκα ορκίζεται ότι βρήκε στο manicure το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Το χρώμα που επίλεξε η Δανάη, πηγαίνει σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τόνους του δέρματος.

Η Δανάη Μπάρκα είναι γνωστό ότι είναι beauty addict! Άλλωστε, το έχει παραδεχτεί και η ίδια μέσα από συνέντευξή της... Είτε μιλάμε για μαλλιά, είτε για νύχια, η Δανάη δεν αφήνει ποτέ απεριποίητο τον εαυτό της. Αυτή τη φορά μέσα από ένα story στο profile της, στο Instagram, μας έδειξε το νέο χρώμα στα νύχια της. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

daa.png

@danai_barka

Το χρώμα που επίλεξε είναι ένα φωτεινό κοραλοκόκκινο! Η Δανάη διάξεξε ένα super καλοκαιρινό βερνίκι, για να απογειώσει τα look της και θέλησε να το μοιραστεί αμέσως με τους followers της. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δανάη Μπάρκα, αποτελεί inspo για το κοινό της. Δε θα ξεχάσουμε τα γκρι glitter nails που έκανε η παρουσιάστρια του Mega για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μας γέμισε με στρας!

Το καλοκαίρι θέλει έντονα & χαρούμενα χρώματα

a.png

@danai_barka

Αυτή την εποχή, η Δανάη αφήνει στην άκρη τα glitters και επιλέγει έντονα και φωτεινά χρώματα για το manicure της. Το κοραλοκόκκινο είναι ένα happy χρώμα το οποίο σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση κάθε φορά που χαζεύεις τα περιποιημένα άκρα, ενώ είναι από τις αποχρώσεις που γίνονται ένα με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

https://www.instagram.com/p/CradPpNs_bw

Ανυπομονούμε η Δανάη Μπάρκα να ανεβάσει σύντομα μία φωτογραφία, στην οποία θα φαίνεται καθαρά το summer manicure της. Μέχρι τότε στο παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά nail inspo που μας έχει χαρίσει κατά καιρούς...

Nail Inspo