Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του Survivor All Star και στο Twitter όλοι ψάχνουν τον Ντάφυ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του Survivor All Star και στο Twitter όλοι ψάχνουν τον Ντάφυ

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και το Survivor All Star αποδεικνύοντας πως η αγωνιστικότητα και η αυτοσυγκράτηση μπορούν να κερδίσουν τις στρατηγικές.

Πριν από λίγο τελείωσε ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star και νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης. Ο παίκτης κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 κερδίζοντας ξανά το ριάλιτι επιβίωσης δύο χρόνια μετά την νίκη του στο Survivor του 2021, αφού όπως είπε σχετικά με την απόφασή του να επιστρέψει στον «τόπο του εγκλήματος», όσοι τον έκαναν νικητή την πρώτη φορά φαίνεται πως ήθελαν να τον ξαναδούν στις οθόνες τους. Και μάλλον η δήλωσή του αυτή ήταν προφητική.

Φυσικά στο πλευρό του ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η σύντροφός του στη ζωή και συνοδοιπόρος του στο παιχνίδι, η οποία κατέκτησε την τιμητική 3η θέση στον χθεσινό ημιτελικό.

Πώς όμως κατάφερε να είναι ξανά ο μεγάλος νικητής του συγκεκριμένου παιχνιδιού; Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η πορεία του Σάκη Κατσούλη στο Survivor

Τον Σάκη Κατσούλη τον γνωρίσαμε από την πρώτη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι το 2021, όταν περίπου στα μισά του παιχνιδιού μπήκε στο ριάλιτι να διεκδικήσει το έπαθλο αλλά και το...κορίτσι του, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ήταν ήδη μέσα. Οι δυο τους είχαν χωρίσει εκείνη την περίοδο μετά από κάποια χρόνια που είχαν σχέση και η είσοδός του στο παιχνίδι, και ειδικά στην ομάδα που βρισκόταν εκείνη, ήταν κάτι που τάραξε τόσο την ίδια όσο και τους τηλεθεατές, που δεν κατάλαβαν τον λόγο που μπήκε στο Survivor.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος παλεύοντας μέρα με τη μέρα τόσο στους στίβους μάχης όσο και στη συμβίωσή του με τη Μαριαλένα, κατάφερε να είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά, αποκτώντας ένα φανατικό κοινό, ενώ με την ήρεμη συμπεριφορά του «κέρδισε» πίσω και την ίδια. Κάπως έτσι έφτασε τότε στον τελικό κερδίζοντας τον τίτλο του Survivor 2021 αλλά και το κορίτσι, αφού οι δυο τους ξανάγιναν ζευγάρι με το τέλος του παιχνιδιού.

https://www.instagram.com/p/CRB2N7yMPnD/

Όντας, λοιπόν ένας από τους νικητές του συγκεκριμένου παιχνιδιού δεν ήταν δυνατόν να λείπει από το φετινό Survivor All Star.

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε, ωστόσο στο φετινό παιχνίδι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την προηγούμενη συμμετοχή του. Η ηρεμία στον τόνο της φωνής του όσες φορές χρειάστηκε να σχολιάσει κάτι, η ψυχραιμία του απέναντι στις διάφορες στρατηγικές που παίζονταν μπροστά στα μάτια του από τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και η αγωνιστικότητά του στους στίβους μάχης ήταν αυτό που χαρακτήρισε την φετινή του πορεία στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τον έκανε να ξεχωρίσει από τον αντίπαλό του Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος ήταν το ακριβώς αντίθετο - πολύ πιο έντονος χαρακτήρας και λιγότερο καλός αγωνιστικά. Παρ' όλα αυτά με το δικό του ισχυρό fan club.

https://www.instagram.com/p/CuCemNONqF9/

Αδιαμφισβήτητα ο Σάκης Κατσούλης τα κατάφερε μόνος του να φτάσει στον τελικό του Survivor All Star, αφού όλοι οι παίκτες τον παραδέχτηκαν ως τον καλύτερο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από το Survivor ενώ αυτός ήταν και ο λόγος που κανείς δεν τόλμησε να υπονοήσει ότι είχε κάποια βοήθεια από τη Μαριαλένα - η οποία και αυτή μπήκε στο Survivor All Star και βρέθηκε στην ίδια ομάδα με εκείνον. Τρανή απόδειξη των ικανοτήτων του ήταν το γεγονός πως όταν το παιχνίδι έγινε ατομικό εκείνος κέρδισε σχεδόν όλα τα έπαθλα αλλά και όλες τις ασυλίες καταφέρνοντας να προκριθεί πρώτος στον ημιτελικό στο Γαλάτσι και ύστερα στον τελικό απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη.

Οι παίκτες του Survivor που στήριξαν τον Σάκη Κατσούλη

Αν και ο James Kαφετζής, ο οποίος ήταν ένα από τα φαβόρί για την νίκη στο Survivor το 2021, στήριξε τόσο στον ημιτελικό όσο και σήμερα στον τελικό τον Νίκο Μπάρτζη, χάριν της άλλοτε φιλίας τους, φαίνεται πως δεν ήταν δυνατόν να κερδίσει τη δυναμική του Σάκη Κατσούλη.

Τον Σάκη όλο αυτό το διάστημα αλλά ειδικά και σήμερα, την μέρα του μεγάλου τελικού στήριξε είτε με μηνύματά τους στα social media είτε με δηλώσεις τους στις διάφορες εκπομπές η afan gateau των παικτών όλων των Survivor. Πέρα από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και η Κατερίνα Δαλάκα αναγνώρισαν στον Σάκη το ήθος του αλλά και το ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά και τον ήθελαν για νικητή. Στο Twitter, μάλιστα πολλοί εφόσον είδαν ποιον στηρίζει η Κατερίνα Δαλάκα, σαν να «πήραν μπρος» και άρχισαν να γράφουν πως θα στηρίξουν τον παίκτη που τους «υπέδειξε». Ταυτόχρονα, κι άλλοι παίκτες όμως όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Γιώργος Κόρομι ήταν ανοιχτά με το μέρος του Σάκη Κατσούλη.

Το κοινό ενθουσιάστηκε με τη νίκη του Κατσούλη και ψάχνει τον Nτάφυ

Οι υποστηρικτές του Σάκη Κατσούλη με αυτήν του τη νίκη ενθουσιάστηκαν διπλά αφού ο αγαπημένος τους παίκτης όλον αυτόν τον καιρό δεχόταν άμεσα και έμμεσα τα «πυρά» του Τριαντάφυλλου (ή αλλιώς του Ντάφυ), ο οποίος στο Survivor του 2021 ήταν «αδερφός» με τον νικητή του Survivor και τη Μαριαλένα.

Όλα άλλαξαν όταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη άρχισαν στα πλαίσια του Survivor All Star να κάνουν παρέα με τον Γιώργο Κόρομι (ή απλά Κόρο), ο οποίος είχε προηγούμενα με τον τραγουδιστή από την συμμετοχή τους στο παιχνίδι το 2021. Έτσι, ο Τριαντάφυλλος πληγωμένος καθώς φάνηκε να είναι από την συμπεριφορά των φίλων του άρχισε να στηρίζει όλους αυτούς τους 6 μήνες τον Νίκο Μπάρτζη, εκθειάζοντας την ειλικρίνειά του και τις στρατηγικές του ικανότητες ενώ προσπαθούσε να αποδομήσει την συμπεριφορά των «πρώην» φίλων του.

Έτσι, έχοντας βγάλει μέχρι και σύνθημα για τον Νίκο Μπάρτζη η δικαίωση που ένιωσαν οι fans του Σάκη Κατσούλη απόψε ήταν τόσο μεγάλη που γέμισαν με τα σχόλιά τους το Twitter ψάχνοντας να δουν την αντίδραση του τραγουδιστή.

Ανάμεσα σε αυτούς που «πήραν το αίμα» τους πίσω από τον Ντάφυ με τη νίκη αυτή του Κατσούλη ήταν και η σύντροφος του Κόρο, η Tina, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία του συντρόφου της με τον νικητή Σάκη Κατσούλη σε συνδυασμό με μια φωτογραφία του Ντάφυ γράφοντας - αν και δεν μιλάει πολύ καλά ελληνικά - τη λέξη «φάτα», αφιερωμένη στον τραγουδιστή για την κόντρα του με τον Κόρο.

360182020_842893887451557_8471384659678258729_n.jpg

Κάπως έτσι, λοιπόν στο Survivor All Star ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει και να γίνει ο απόλυτος παίκτης Survivor για την Ελλάδα.