Η στρατηγική Σάκη και Μαριαλένας στο Survivor απέδωσε και εκείνη περνά στους ημιτελικούς

Κατερίνα Μπούσιου
Η στρατηγική Σάκη και Μαριαλένας στο Survivor απέδωσε και εκείνη περνά στους ημιτελικούς

Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλά για στρατηγική που δίχασε. Ο τελευταίος αγώνας και ο Νίκος Μπάρτζης με τον Μάριο Ιωαννίδη θα τεθούν από σήμερα σε ψηφοφορία στην κρίση του κοινού. 

Η 4αδα της τελικής φάσης του Survivor βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και εκείνοι που αγωνιούν για τον αυριανό ημιτελικό στο Γαλάτσι είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος. Η Μαριαλένα κερδίζει μία χρυσή ευκαιρία σήμερα για να είναι κοντά στον αγαπημένο της Σάκη. Και ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μία σωστή τοποθέτηση για την στρατηγική που ακολούθησε το ζευγάρι για να είναι μαζί.

https://www.instagram.com/reel/CuaBzAnOfH7/

Το μεγάλο ατού του Σάκη και ο αγώνας του Νίκου Μπάρτζη για τον τελικό της Τρίτης

Τον τελευταίο αγώνα του Survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο θα παρακολουθήσουμε απόψε, μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό της Τρίτης.

Αν είχες παρακολουθήσει τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας, θα είχες ακούσει τον Σάκη Κατσούλη να λέει στην Μαριαλένα πως αυτό που έχει καταφέρει φέτος είναι κατόρθωμα. Και είπε την αλήθεια.

Γιατί μπορεί να έχει νικήσει ήδη ένα Survivor αλλά ο Σάκης φέτος «σάρωσε» στις νίκες στον αγωνιστικό στίβο και στη συνείδηση του κοινού, ήταν από τον πρώτο μήνα το μεγάλο φαβορί και για το φετινό έπαθλο.

Αν και όπως είπε χθες σε συνέντευξή του ο Ηλίας Γκότσης κάποιοι από τους τηλεθεατές σκεφτούν την τελευταία στιγμή, ότι αφού έχει πάρει μία φορά το έπαθλο ας το πάρει κάποιος άλλος φέτος, εμείς πιστεύουμε ότι έχει πιθανότητες και να το σηκώσει.

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι το «greek dream» λέει το Twitter μετά τη μεγάλη απογοήτευση στο Survivor

Είναι αγωνιστικά ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από όλα τα Survivors παγκοσμίως, σιώπησε εκεί που έπρεπε όταν ξεκίνησαν οι κόντρες και έδειξε τη στρατηγική του μόνο στην τελική φάση με στόχο να βγάλει εκτός τη Σταυρούλα και τη Στέλλα.

Τα τελευταία spoilers αναφέρουν πως η Μαριαλένα κερδίζει τον τελευταίο αγώνα και πηγαίνει μαζί του στους ημιτελικούς και ο Μάριος Πρίαμος και ο Νίκος, μπαίνουν από σήμερα στην κρίση του κοινού.

https://www.instagram.com/reel/CuXvCSjuMAj/

Και οι τέσσερις παίκτες θα βρεθούν αύριο στο στάδιο στο Γαλάτσι όπου θα μάθουν τα αποτελέσματα για το ποιος αποχωρεί. Η τελική τριάδα θα συνεχίσει την Τρίτη και μέχρι τα μεσάνυχτα θα έχουμε μάθει τον νικητή.

Πάντως αν επιβεβαιωθεί η είδηση για τη Μαριαλένα, πρόκειται και για δικό της μεγάλο κατόρθωμα να φτάσει για δεύτερη φορά σε 2 Survivors, στην 4αδα.

Πάντως σύμφωνα με τις νέες δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα στην εκπομπή Γεια σου, η Μαριαλένα ευνοήθηκε από την απόφαση του Σάκη να συμμαχήσει με τον Μπάρτζη για να διώξουν τη Σταυρούλα. Και δίκιο είχε.