Ο κρυφός γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό έφερε συγκίνηση και παράπονα στο κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο κρυφός γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό έφερε συγκίνηση και παράπονα στο κοινό

Αποδεκατισμό χαρακτήρων έχει το φινάλε του Σασμού και η  πιο συγκινητική στιγμή των πρωταγωνιστών θα «καλυφθεί» από τις αιματοβαμμένες εξελίξεις και αυτό δημιούργησε αντιδράσεις. 

Το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού για τη δεύτερη σεζόν που θα προβληθεί σήμερα έχει ένα ατύχημα, έναν πυροβολισμό, μία δολοφονία και έναν γάμο. Το Twitter ήδη αντέδρασε για το σενάριο και έχει σοβαρό λόγο.

Ο Παύλος σκοτώνει τον Ευθύμη ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό και ο παπάς βάζει τα στέφανα στους ΑΑ

Ένα notebook θα σου χρειαστεί σήμερα αν είσαι φαν του Σασμού , για να κρατήσεις σημειώσεις με τις πολλαπλές εξελίξεις και να θυμάσαι ποιες εκκρεμότητες θα μείνουν από τον Σεπτέμβριο. Γιατί θα μείνουν πολλές.

Ο Σασμός έχει «κόκκινο» φινάλε για τον Δημήτρη Λάλο & μία πιθανή έκπληξη στο μέλλον με τη σύζυγό του

Καταρχάς ο Ευθύμης αποφασίζει βλέποντας την αστυνομία να είναι έτοιμη να τον συλλάβει, να γράψει όπως θέλει το τέλος του. Για αυτό και αφήνει τον Παύλο να τον τιμωρήσει σκοτώνοντάς τον. Αντίο στον Δημήτρη Αλεξανδρή , ήταν υπέροχος στον ρόλο του και αυτή η στιγμή με τον Στέλιο Μάινα, σίγουρα θα είναι από τις καλύτερες.

https://www.instagram.com/p/CumeexqI2SX/

Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος ακούει τη Βασιλική να λέει στην Καλλιόπη για τον Μαθιό πως είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και εκείνος φεύγει θυμωμένος για να τον σκοτώσει.

Με τις δύο γυναίκες σε κατάρρευση. Η Καλλιόπη με εγκεφαλικό (αληθινό) και η Βασιλική να τρέχει με το αυτοκίνητο να προλάβει το κακό. Εκεί θα έχει το δυστύχημα για το οποίο ήδη σε έχω ενημερώσει και δεν θα προλάβει να σταματήσει την ολέθρια αναμέτρηση.

Η ζωή της Καλλιόπης κινδυνεύει στον Σασμό αλλά η Μαρία Τζομπανάκη γλέντησε αλλιώς το φινάλε

Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό, ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να παντρευτούν κρυφά και ο παππά - Μιχάλης το κάνει με συγκίνηση. Για αυτή την στιγμή αξίζει το φινάλε.

Μόνο που το άτυχο ζευγάρι καταλαβαίνεις πως μόλις βγει από την εκκλησία και θα είναι έτοιμο να ανακοινώσει σε όλους τα ευχάριστα, θα αντικρύσει την απόλυτη καταστροφή.

https://www.instagram.com/reel/CunAssRIucl/

Το Twitter ήδη ξεκίνησε τα παράπονα. Μα δεν αξίζουν αλήθεια ένα επεισόδιο ολόκληρο για φινάλε ο Αστέρης και η Αργυρώ για τον γάμο τους; Πρέπει να έχουμε μαζικό ξεριζωμό χαρακτήρων; Σε αυτό δεν έχουν άδικο οι τηλεθεατές.