Το φινάλε στον Σασμό έχει ένα τροχαίο, έναν πυροβολισμό και δόση από μεξικάνικη σαπουνόπερα

Κατερίνα Μπούσιου
Το φινάλε στον Σασμό έχει ένα τροχαίο, έναν πυροβολισμό και δόση από μεξικάνικη σαπουνόπερα

Το φινάλε που θυμίζει μεξικάνικη σαπουνόπερα όπως λένε οι φανς στο Twitter και η απουσία σκηνών από τον Σασμό μεταξύ Αστέρη και Αργυρώς.  

Σε μία εποχή που η τηλεόραση αλλάζει και στην επόμενη σεζόν θα δούμε στη μυθοπλασία μία διαφορετική προσέγγιση, ο Σασμός συνεχίζει να είναι πρώτος στην τηλεθέαση λίγο πριν το μεγάλο του φινάλε την επόμενη εβδομάδα. Αμφιλεγόμενες οι εξελίξεις, με το Twitter να αντιδρά ήδη στα spoilers για όσα θα συμβούν: ένα τροχαίο, ένας πυροβολισμός και ένα εγκεφαλικό.

Θα θυμίζει τα επείγοντα τοπικού νοσοκομείου

Την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου θα έχουμε το grande φινάλε του Σασμού . Από τις πληροφορίες που ήδη σου έχω γράψει προβλέπεται να είναι αιματοβαμμένο και καθόλου απρόβλεπτο. Για αυτό το λόγο οι φανς έχουν αρχίσει ήδη να αντιδρούν και άδικο δεν έχουν στην κρίση τους.

https://www.instagram.com/p/CuOkAJsI3hI/

Καταρχάς σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, εκτός από την απόπειρα του Νικηφόρου να σκοτώσει τον Μαθιό, αφού μάθει ότι εκείνος σκότωσε τον πατέρα του, θα έχουμε και μία εξέλιξη που αφορά στη Βασιλική.

Από τις αμφιβολίες στο αιματηρό φινάλε: Στον Σασμό ο Νικηφόρος γίνεται ο δολοφόνος του πατέρα του

Τελικά δεν θα προλάβει αυτή τη σεζόν να πει στον Νικηφόρο ότι είναι ο πατέρας του, γιατί την ώρα που τρέχει με το αυτοκίνητο για να τους προλάβει θα έχει ένα τροχαίο και θα τραυματιστεί σοβαρά. Θα έχει προηγηθεί και μία επίθεση της Καλλιόπης για να την τραυματίσει (θα το δεις σήμερα και αύριο αυτό) μετά την λανθασμένη υποψία πως η Βασιλική θα κατέδιδε τον Μαθιό στην αστυνομία.

Η δε Καλλιόπη λένε οι πληροφορίες, μαθαίνοντας πως ο Νικηφόρος ξέρει την αλήθεια θα πάθει εγκεφαλικό. Γενικά, σε μία αίθουσα νοσοκομείου θα κινηθούν τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν.

sasmossenario2.jpg

Συνηθισμένο φαινόμενο φέτος στις ελληνικές σειρές, αλλά πλέον αυτές οι εξελίξεις καθόλου δεν αρέσουν στο κοινό.

https://www.instagram.com/p/Cl6xUuDLBMT/

Το δε πρωταγωνιστικό ζευγάρι στο οποίο στηρίζεται ο σασμός ως έννοια και πράξη, δηλαδή η Αργυρώ και ο Αστέρης, έχει αφεθεί στα χέρια των σεναριογράφων με εξελίξεις λίγο πιο light και με όλο λιγότερες κοινές σκηνές.

Το Twitter αναρωτήθηκε αν βλέπουμε τελικά μεξικάνικη σειρά και για ποιο λόγο δεν έχουμε εξελίξεις με βαθύτερο νόημα, λίγο πιο περίπλοκες και με κλείσιμο των μικρών και των μεγάλων ιστοριών που μας έχουν απασχολήσει ήδη από την πρώτη σεζόν.