Θα γίνει τελικά ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό; Αυτή είναι η έκπληξη του φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Θα γίνει τελικά ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό; Αυτή είναι η έκπληξη του φινάλε

Το Twitter ήδη πανηγυρίζει με την πρόταση γάμου. Η βοήθεια του Παύλου Βρουλάκη στον Αστέρη είναι το πρώτο βήμα για τον Σασμό. 

Η μόνη ευχάριστη εξέλιξη στον Σασμό θα είναι ο επικείμενος γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς, αλλά το κοινό έχει μία υποψία ότι θα μείνει με τη χαρά. Οι δραματικές εξελίξεις που έρχονται φαίνεται να «μπλοκάρουν» την πιο συγκινητική στιγμή από την αρχή της σειράς.

Δράματα και θάματα

Το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού την επόμενη εβδομάδα αναμένεται δραματικό όπως ήδη σε έχω ενημερώσει. Όλοι θα επηρεαστούν από την μετωπική σύγκρουση του Μαθιού και του Νικηφόρου και την περιπέτεια που θα έχουν με την υγεία τους, τόσο η Βασιλική όσο και η Καλλιόπη.

Το φινάλε στον Σασμό έχει ένα τροχαίο, έναν πυροβολισμό και δόση από μεξικάνικη σαπουνόπερα

Σήμερα όμως θα δούμε την μόνη συγκινητική και ευχάριστη νότα της σειράς. Ο Αστέρης με τον πατροπαράδοτο τρόπο θα γονατίσει μπροστά στην Αργυρώ και θα της προσφέρει το μονόπετρο, κάνοντάς της και επίσημα πρόταση γάμου.

SCENE POST FRAME - 163

Και μάλιστα αυτός που θα τον βοηθήσει να πάρει το δαχτυλίδι θα είναι ο θείος της Παύλος Βρουλάκης. Πλέον έχει γίνει «κολλητός» με τον μέλλων ανιψιό του.

Και τώρα θα αναρωτιέσαι αν θα φάμε κουφέτα μέχρι την επόμενη Παρασκευή. Λοιπόν, αυτό δεν προβλέπεται ούτε στο φινάλε αλλά ούτε και στα πρώτα επεισόδια της νέας και τρίτης σεζόν. Θα μας απασχολήσει ξανά τόσο πολύ το θέμα του Μαθιού, ώστε το ζευγάρι να μείνει για λίγο στο «περίμενε». Κάποια στιγμή ωστόσο θα πάρουν την απόφαση να κάνουν μυστικά τον γάμο τους. Η δική τους ζωή θα πάψει να επηρεάζεται από τις ζωές των άλλων.

Στο Twitter πάντως ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί των φανς των ΑΑ (Αστέρη και Αργυρώς) για την επικείμενη πρόταση γάμου. Δικαίως.