Η ζωή της Καλλιόπης κινδυνεύει στον Σασμό αλλά η Μαρία Τζομπανάκη γλέντησε αλλιώς το φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Η ζωή της Καλλιόπης κινδυνεύει στον Σασμό αλλά η Μαρία Τζομπανάκη γλέντησε αλλιώς το φινάλε

To πάρτι του Σασμού λίγες ώρες μετά το τελευταίο γύρισμα. Ο τρίτος κύκλος έρχεται με μεγάλες εξελίξεις. 

Το «Ιt's a wrap», το σύνθημα του σκηνοθέτη για το τελευταίο γύρισμα ακούστηκε και χθες στον Σασμό, όπου οι ηθοποιοί έκαναν το τελευταίο τους γύρισμα. Ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι με όλους τους συντελεστές να χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το φινάλε της σειράς θα μας δείξει τη ζωή της Μαρίας Τζομπανάκη να κινδυνεύει αλλά δεν θα είναι η μόνη στην τρίτη σεζόν που έρχεται.

Η Καλλιόπη καταρρέει, αλλά η Μαρία Τζομπανάκη το γλέντησε όπως άξιζε για τον Σασμό

Ο Σασμός είναι η μοναδική σειρά μυθοπλασίας που θα ρίξει αυλαία τελευταία την επόμενη Παρασκευή. Με αρκετή αγωνία όπως ήδη σου έχω γράψει.

Το φινάλε στον Σασμό έχει ένα τροχαίο, έναν πυροβολισμό και δόση από μεξικάνικη σαπουνόπερα

Ο Μαθιός είναι ξανά το κεντρικό πρόσωπο του φινάλε. Στο τέλος της πρώτης σεζόν, τον είδαμε ξανά λίγο πριν τον γάμο του να συλλαμβάνεται. Τώρα θα μείνουμε με την αγωνία για το αν θα ζήσει μετά τον πυροβολισμό που θα ακουστεί και έχοντας μπροστά του τον Νικηφόρο να τον σημαδεύει με όπλο. Ήδη έχει μάθει την αλήθεια πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα του, τον Στεφανή.

https://www.instagram.com/p/CuYzg8JooTD/

Δύο άλλες ηρωΐδες, παράλληλα μάλιστα, θα δίνουν αγώνα για τη ζωή τους. Η Βασιλική θα έχει ένα σοβαρό τροχαίο, λίγο πριν πάει να ειδοποιήσει τον γιο της Νικηφόρο να μην επιτεθεί στον Μαθιό γιατί αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας, ενώ η Καλλιόπη θα λιποθυμήσει αφού έχει υποστεί εγκεφαλικό στο σπίτι, αδύναμη να αντιμετωπίσει τις ραγδαίες εξελίξεις.

Τόσο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όσο και η Μαρία Τζομπανάκη , θα χαίρουν άκρας υγείας την τρίτη σεζόν. Στα πρώτα επεισόδια θα τις δούμε να συνέρχονται σωματικά. Όχι όμως ψυχικά. Γιατί ο τρίτος κύκλος θα είναι ξανά αιματοβαμμένος. Οι δύο κυρίες δεν θα συμφιλιωθούν εύκολα για χάρη του Μαθιού.

https://www.instagram.com/p/CuWM_ReofkJ/

Αντίστροφα από τις δραματικές εξελίξεις, οι ηθοποιοί του Σασμού μετά το τελευταίο χθεσινό γύρισμα, βρέθηκαν σε γνωστό κρητικό νυχτερινό κέντρο για να γλεντήσουν την επιτυχία μίας ακόμη χρονιάς. Με τον Δημήτρη Λάλο να δείχνει πως έχει εξοικειωθεί με τους κρητικούς χορούς και τον Μάνο Πυροβολάκη με την ορχήστρα του να τραγουδά μαντινάδες.

Η δε Μαρία Τζομπανάκη, ως γνήσια Κρητικιά, έσυρε πρώτη τον χορό. Με το ύφος και το στυλ όπως αξίζει σε μία...καπετάνισσα. Και με νέο summer look.

1688722871707-764787728-tzompanaki.jpg

Παρούσα και η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη, η τηλεοπτική μαμά της Στέλλας, η οποία όμως από την ερχόμενη σεζόν δεν θα συμμετέχει στη σειρά.

1688722884541-869212663-sasmos_party.jpg