Ο Γρηγόρης Μόργκαν «το ζει» πιο ελεύθερα από ποτέ με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Μυτιλήνη

Ο Γρηγόρης Μόργκαν «το ζει» πιο ελεύθερα από ποτέ με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Μυτιλήνη

Ο Γρηγόρης Μόργκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ο έρωτας δεν κρύβεται.

Ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής της δείχνει να διανύει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία συνεχίζει ξέγνοιαστη τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μετά το πρόσφατο ταξίδι της στα Κουφονήσια η 36χρονη έκανε μια mini απόδραση στη Λέσβο μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν και κοινούς τους φίλους, συνδυάζοντας δουλειά και ξεκούραση.

Η δημοσιογράφος ήταν μια από τις επίσημες προσκεκλημένες του fashion show που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στη Μυτιλήνη αλλά και στην Καλλονή σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις.

Μετά τη συμμετοχή της στο Survivor All Star η δημοσιογράφος κράτησε σιγή ιχθύος για την προσωπική της ζωή και απόφευγε να ξεκαθαρίσει εάν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στην Ελλάδα και παραδέχτηκε ανοιχτά τον χωρισμό τους, μέσα από ένα Instagram-story.

«Επέστρεψα, κατ’ αρχάς χώρισα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, όντως, άστα μεγάλη πίκρα, μεγάλη στεναχώρια αλλά ας μην μένουμε εκεί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στο Survivor σε μένα που ψηφίσατε να παραμείνω. Φέτος, δεν το χάρηκα όσο το 2017 αλλά αυτό που είδατε ήμουν εγώ, ήμουν 100% ο εαυτός μου, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τηλεοπτικά, ήμουν εγώ, στεναχωρήθηκα που έφυγα όγδοος αλλά προχωράμε, είμαι ανεβασμένος», είπε χαρακτηριστικά ο personal trainer.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης από το reality επιβίωσης, «άνοιξε ο δρόμος» για την προσωπική της ευτυχία στο πλευρό του Γρηγόρη Μόργκαν.

Το βράδυ της Πέμπτης (06/07) το ζευγάρι έκανε βόλτες στο κάστρο του Μολύβου και δείπνησε σε ταβέρνα της περιοχής όπου φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν να κάνει αργότερα repost την φωτογραφία.

valavani1.jpg

Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τους στα social media, Βαλαβάνη και Μόργκαν ζουν τον απόλυτο έρωτα διακριτικά μεν χωρίς ωστόσο να κρύβονται.

valavani2.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», δήλωσε πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Βαλαβάνη- Μόργκαν ζουν το «Πάμε Χαβάη με μια ρόδα» - Το video που τη δείχνει δίπλα στον Γρηγόρη της

Tα posts που πρόδωσαν τις κοινές διακοπές στα Κουφονήσια

Πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η παρέα της βρέθηκαν στα Κουφονήσια όπου απόλαυσαν τις παραλίες και τα γραφικά σοκάκια της περιοχής. Στις 25 Ιουνίου η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από το Κάτω Κουφονήσι, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.

«Η ζωή είναι τόσο όμορφη και τόσο μικρή που πρέπει να μάθουμε να δίνουμε σημασία στην κάθε στιγμή της», έγραψε η 36χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέροντας πόσο πολύ συμφωνεί με το συγκεκριμένο ρητό.

https://www.instagram.com/p/Ct6l6CTMufs/

Την ίδια ακριβώς ημέρα ο Γρηγόρης Μόργκαν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ποζάροντας σε παραλία του νησιού με το μαγιό του.

https://www.instagram.com/p/Ct6OJxps2zz/

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani