H Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στην Σέριφο και δίνει αφοπλιστική απάντηση για τη σύγκριση με τη μαμά της

H Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στην Σέριφο και δίνει αφοπλιστική απάντηση για τη σύγκριση με τη μαμά της

H Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφίες της θα σε ταξιδέψουν.

Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε επιτυχώς μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν στο τιμόνι της παρουσίασης και μας κρατούσε καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η νεαρή παρουσιάστρια έχει πλέον αρκετό χρόνο στη διάθεσή της για να ξεκουραστεί, να «γεμίσει» μπαταρίες και να περάσει ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα μέχρι την επιστροφή της στο πλατό.

Η Δανάη Μπάρκα κάνει διακοπές στην Σέριφο

Πριν λίγα 24ωρα η 30χρονη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από την Σέριφο, έναν προορισμό που επιλέγει ξανά και ξανά τα τελευταία χρόνια για τις ολιγοήμερες αποδράσεις της.

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 345 χιλιάδες ακολούθους. Η Δανάη φημίζεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά της και δεν διστάζει να μοιράζεται αλήθειες και σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Κορίτσια μου πανέμορφα μην αφήνετε την ψυχούλα σας να επηρεάζεται από τίποτα. Η ζωή είναι μια, ίσως και μικρή. Μην περάσει χωρίς να γευτούμε κάθε στιγμή. Να έχετε ανθρώπους γύρω σας με γέλια, τρέλα, χαρές, με ταξίδια, με αγκαλιές και με διάρκεια. Να σας αγαπάτε και να μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι», έγραψε η Δανάη στην ανάρτησή της θέλοντας να στείλει ένα ακόμη μήνυμα ενδυνάμωσης.

https://www.instagram.com/p/CufFbtpsJOQ/

Μαζί της όπως πάντα, το αγαπημένο της κατοικίδιο, η Μπουκιά η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει αργότερα την φωτογραφία στο Instagram.

Οι συχνές επισκέψεις της 30χρονης στο νησί την έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στους μόνιμους κατοίκους με τις εργαζόμενες ενός καταστήματος να γράφουν ένα πολύ γλυκό μήνυμα πάνω στον καφέ της παρουσιάστριας.

«Καλό μπάνιο, είσαι το ταίρι μας», έγραφε το ποτηράκι και η Δανάη έκανε αμέσως tag την μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου η οποία έγινε ευρέως αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου».

https://www.instagram.com/p/CP2yPiLM9RQ/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η αφοπλιστική απάντηση για την σύγκριση με τη μαμά της

Πριν λίγες ημέρες η Δανάη Μπάρκα δέχθηκε ένα άκρως προσβλητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το οποίο όμως δεν άφησε αναπάντητο.

danai1.webp

Η διαδικτυακή «φίλη» αναφερόταν αρχικά στη Βίκυ Σταυροπούλου και αργότερα έστρεψε τα βέλη της προς την παρουσιάστρια.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε δημόσια κοινοποιώντας το μήνυμα σε Instagram-story και γράφοντας στη λεζάντα: «Γεια σου και σένα Φωτεινή. Είσαι μία γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπώ εμένα… εσύ δεν θες καθόλου, που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα. Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου ΚΑΙ τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα».

Πηγή κεντρικής: danai_barka