Η Μελίνα Νικολαΐδη δοκίμασε μαγιό και ενώ όλοι πρόσεξαν το σώμα της μια follower είδε κάτι άλλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μελίνα Νικολαΐδη δοκίμασε μαγιό και ενώ όλοι πρόσεξαν το σώμα της μια follower είδε κάτι άλλο

Η Μελίνα Νικολαΐδη εξελίσσεται σε μια σωστή influencer αφού τα βίντεό της στο Tik Tok έχουν πολλές χιλιάδες views. Στο τελευταίο της βίντεο βέβαια κάποιος πρόσεξε και την ομοιότητά της με μια χολιγουντιανή σταρ.

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι πολύ ενεργή στα social media και αυτό αποδεικνύουν τα χιλιάδες likes και views που έχουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει. Σαν κορίτσι της ηλικίας της, βέβαια ασχολείται πιο πολύ με το Tik Tok.

Η Μελίνα στο Τik Tok

Στη δημοφιλή πλατφόρμα, λοιπόν, η Μελίνα ανεβάζει βίντεο με διάφορες στυλιστικές της επιλογές, με τη ρουτίνα ομορφιά της, με τις φίλες της, τραγουδώντας ή αναβιώνοντας διάφορες ατάκες ελληνικών σειρών, όπως για παράδειγμα του «Παρά πέντε». Άλλωστε, η ίδια θα σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο.

Aυτή τη φορά, όμως, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεό της στο οποίο δοκιμάζει κάποια μαγιό από ένα αγαπημένο της brand. Αν δε, ρίξεις και μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα καταλάβεις πως η Μελίνα αγαπάει πολύ το καλοκαίρι και είναι το απόλυτο summer girl με τα outfits που επιλέγει για τις εξορμήσεις της στην παραλία.

Φυσικά από τα σχόλια που της έκαναν οι ακόλουθοί της, τα πιο πολλά αφορούσαν το καλλίγραμμο σώμα της

361154396_854377849430312_3347953696407116450_n.jpg

ενώ μια ακόλουθός της παρατήρησε πως μοιάζει αρκετά με τη γνωστή τραγουδίστρια Dua Lipa.

361127958_3586321238356966_8553128440250461703_n.jpg

Και ίσως δεν έχει και πολύ άδικο.

H Mελίνα είναι full ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος είναι personal trainer ενώ είναι και αθλητής του βόλεϊ. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και περνούν πολύ χρόνο μαζί, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει και η ίδια στα social media της.

H Δέσποινα Βανδή, όπως και ο μπαμπάς της Μελίνας, στηρίζουν την επιλογή της ενώ η τραγουδίστρια σχολιάζει συχνά στις αναρτήσεις που κάνει η κόρη της με τον σύντροφό της βάζοντας συνήθως κάποιο emoji καρδούλα ή φωτίτσα.