Η Μελίνα Νικολαΐδη ευχήθηκε στον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη για πάντα μαζί με αυτή την κοινή πόζα

Η Μελίνα Νικολαΐδη ευχήθηκε στον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη για πάντα μαζί με αυτή την κοινή πόζα

Τα γενέθλιά του είχε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη του ευχήθηκε δημόσια.

Έναν χρόνο στο πλευρό του αγαπημένου της Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη μετράει η Μελίνα Νικολαΐδη και ο έρωτας δεν κρύβεται.

Οι ευχές της Μελίνας για τον Αλέξανδρο

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, εξωστρεφής όπως πάντα στις αναρτήσεις με τον αγαπημένο της, του ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του με ένα δυνατό για πάντα μαζί με το σύμβολο του άπειρου, μια λευκή καρδιά και μια κοινή καλοκαιρινή πόζα με μαγιό.

1688304342346-415600077-melina.nikolaidi_3137982548750110313.jpg

Μάλιστα, η ίδια μαζί με φίλους του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη - επώνυμους και μη - του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα, την οποία και έσβησε αφού πρώτα της έδωσε ένα γλυκό φιλί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει την έγκριση των γονιών της Μελίνας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γυναίκα που προπονείται στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου και είναι ο personal trainer της αποκάλυψε πως η Μελίνα έχει γνωρίσει τη μαμά του Αλέξανδρου κι εκείνος έχει γνωρίσει και τον μπαμπά της Μελίνας Ντέμη Νικολαϊδη και έχει και την έγκρισή του.

«Υπήρχε ένα φλερτ, η Μελίνα είναι 19 ετών και ο Αλέξανδρος είναι πιο μεγάλος, η έλξη είναι έντονη και ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι. Η Δέσποινα και η Μελίνα πήγαιναν γυμναστήριο μαζί σε αυτό που έχει ο Αλέξανδρος».

«Ο Ντέμης χαίρεται επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», τόνισε η παρουσιάστρια.

O πρώτος χρόνος μαζί:

Τη χρονιά που πέρασε, η Μελίνα έκανε το δρομολόγιο Αθήνας- Λονδίνου ουκ ολίγες φορές για να είναι κοντά στον αγαπημένο της. Δεν έλειψαν οι κοινές πόζες, τα κοινά stories και οι εκδηλώσεις αγάπης.

https://www.instagram.com/p/Co7dgvWIN4p/

Οι κοινές διακοπές

Η ιδιαίτερη σχέση η οποία υπάρχει μεταξύ Μελίνας και Αλέξανδρου αποκαλύφθηκε στο τέλος του περασμένου Αυγούστου και από μία ανάρτηση ενός πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, από κοινές διακοπές. Το ζευγάρι μαζί με κοινούς φίλους και τον Ανδρέα Γεωργίου, ταξίδεψαν στην Κίμωλο. Στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία, τους βλέπουμε μεν μαζί, αλλά όχι να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον. Η Μελίνα διακρίνεται στη δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.

https://www.instagram.com/p/Ch7sphpsViS/

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Μελίνα Νικολαΐδη: Το story αγάπης με τον Αλέξανδρό της