3 Survivors σε διακοπές: Σαλταφερίδου, Χρυσαειδή και Χαμπέρη έκαναν reunion με απρόοπτα

Κατερίνα Μπούσιου
3 Survivors σε διακοπές: Σαλταφερίδου, Χρυσαειδή και Χαμπέρη έκαναν reunion με απρόοπτα

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Εύη Σαλταφερίδου και η Ελένη Χαμπέρη φαίνεται πως έγιναν κολλητές στον Άγιο Δομίνικο και μετά το Survivor αποφάσισαν να πάνε μαζί και διακοπές. 

Το Survivor All Star στάθηκε αρκετά δύσκολο και για τις τρεις τους, αλλά η Εύη Σαλταφερίδου, η Ελένη Χαμπέρη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεχώρισαν με τον τρόπο τους. Τώρα που όλα τελείωσαν αποφάσισαν να κάνουν καλοκαιρινό reunion με αρκετά απρόοπτα και επίσκεψη - έκπληξη στον Στέλιο Χανταμπάκη .

xamperi.jpg

Από την Κεφαλονιά στον Βόλο και στη Σκόπελο και τα απρόοπτα

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ήταν και η πιο άτυχη από τις τρεις κοπέλες του Survivor All Star γιατί έφτασε πολύ κοντά στην τελική 3αδα του reality επιβίωσης. Η αγωνιστικότητά της όμως αναγνωρίστηκε τόσο από το κοινό όσο και από τον ίδιο τον παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έκανε για εκείνη ειδική μνεία τη βραδιά του τελικού.

Στον τελικό του Survivor All Star, Ατζούν και Twitter αποθέωσαν τη Σταυρούλα

https://www.instagram.com/p/Cuh-V9EMsP6/

Μετά τη λήξη και επίσημα του reality και τη νίκη του Σάκη Κατσούλη, η Σταυρούλα αποφάσισε με τις φίλες της να κάνει διακοπές. Ο πρώτος σταθμός ήταν η Κεφαλονιά.

1689418603157-141121595-xrysaeidi.jpg

Όπως μας αποκάλυψε, στην παρέα της ήταν και η Εύη Σαλταφερίδου με την οποία μάλιστα κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο στο χιούμορ. Από τα stories που ανέβαζαν φαίνεται τόσο η χημεία τους, όσο και η αντοχή τους στα απρόοπτα.

Γιατί με το που έφτασαν στο αεροδρόμιο, ασυνήθιστες εδώ και έξι μήνες από την Αθήνα, μπερδεύτηκαν στην Αττική Οδό με αποτέλεσμα να περάσουν 4 φορές από τα ίδια διόδια!

saltaferidou.jpg

Το ταξίδι τους συνεχίστηκε στον Βόλο όπου εκεί συνάντησαν και την Ελένη Χαμπέρη.

xamberi.jpg

Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάποια στιγμή η Σταυρούλα μας έδειξε πως επισκέφτηκαν και το πατρικό του Στέλιου Χανταμπάκη. Προφανώς γιατί εκείνος τους δώσει ανοιχτή πρόσκληση για όποτε πήγαιναν στο σπίτι που μένουν οι γονείς του.

Ο ίδιος μάλιστα τους απάντησε χιουμοριστικά πως: «Έφυγε η τρέλα από τον Άγιο Δομίνικο και πήγε στον Βόλο» ενώ έδειξε και ένα βίντεο με τον πατέρα του να τους ανοίγει και εκείνον να τον προτρέπει: «Μην τους ανοίγεις. Είναι επικίνδυνες».

Η κοριτσοπαρέα του Survivor, θα συνεχίσει τις διακοπές της, αυτή τη φορά στην Σκόπελο.