Η αλλαγή στην εμφάνιση του Αποστόλη Τότσικα πήρε like απ' όλους του τους followers

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αλλαγή στην εμφάνιση του Αποστόλη Τότσικα πήρε like απ' όλους του τους followers

O Αποστόλης Τότσικας αποφάσισε να υιοθετήσει ένα άλλο look στα μαλλιά του και το κοινό ξετρελάθηκε.

H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας περνούν χαλαρές οικογενειακές στιγμές απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στην Τήνο, παρέα με τα δυο δίδυμα παιδιά τους, τον Μιχαήλ - Άγγελο και την Ειρήνη - Χρυσή.

Το ζευγάρι έχει εξοχικό στο συγκεκριμένο νησί και γι' αυτό είναι η πρώτη τους επιλογή όταν θέλουν να κάνουν διακοπές. Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η φωτογράφος στο προφίλ της στο Instagram, το εξοχικό τους έχει μια πιο ethnic διακόσμηση με ιδιαίτερα φωτιστικά και στοιχεία στους τοίχους αλλά και ψάθινα σκαμπό.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Αποστόλη Τότσικα

Ο Αποστόλης Τότσικας, από την άλλη, δημοσίευσε στο Instagram του ένα βίντεο από μια μεσημεριανή του έξοδο με την οικογένειά τους, στο οποίο ο ίδιος προσπαθεί να κάνει ένα «μαγικό κόλπο» τσουγκρίζοντας το ένα ποτήρι με το άλλο χωρίς να τα ακουμπάει. Το τρικ του, βέβαια προκάλεσε τα γέλια της συζύγου του αλλά και κάποιων follower του, αφού όλοι κατάλαβαν με ποιον τρόπο έκανε το «μαγικό» ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/reel/Cuw_IIQPTqh/

Τα περισσότερα σχόλια, ωστόσο που συγκέντρωσε η ανάρτησή του αφορούσαν την αλλαγή στην εμφάνισή του και συγκεκριμένα τα μαλλιά του. Ο ηθοποιός σταδιακά έχει αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν, θυμίζοντας την εποχή που τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από η συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Μαζί σου», πριν από περίπου 16-17 χρόνια.

Οι followers του πάντως ενθουσιάστηκαν και ενέκριναν το νέο του look.

15 χρόνια έρωτα

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουν είναι μαζί περίπου 15 χρόνια ενώ παντρεύτηκαν το 2014 μόνοι τους στο Los Angeles, με μοναδικό καλεσμένο τον φίλο τους Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος ήταν και μάρτυρας στον γάμο τους.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο με τον ηθοποιό να αποτελεί έμπνευση για τη φωτογράφο που δεν χορταίνει να τον απαθανατίζει με τον φακό τη, ενώ η ίδια είναι το στήριγμά του.

Άλλωστε, ο Αποστόλης Τότσικας είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! για τη σύζυγό του:

«Το χιούμορ είναι το Α και το Ω στη σχέση μου με τη Ρούλα. Δεν μπορώ ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ πιστεύω ότι δεν είναι καλά μέσα τους. Με τη Ρούλα γελάμε πολύ», ενώ συνέχισε: «Κατ’ αρχάς είναι έξυπνη. Είναι όμορφη, φιλοσοφημένη. Είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου, οπότε αυτό τα λέει όλα. Είναι μεγάλη έμπνευση για μένα. Είναι σημαντικό με τον άνθρωπό σου, γιατί είναι αμοιβαίο αυτό, να υπάρχει αυτή η σχέση».