Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η Αργυρώ από τον Σασμό ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Θανάση Τότσικα (εικόνες)

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η Αργυρώ από τον Σασμό ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Θανάση Τότσικα (εικόνες)

Οι couple goals φωτό του ζευγαριού: ο έρωτας που πολλοί λένε πως θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

Την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη μέσα από τηλεοπτικές σειρές όπως οι "Άγριες Μέλισσες", αλλά την αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο ως Αργυρώ στον "Σασμό". Η σχέση της με τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα είναι έτοιμη για το επόμενο επίπεδο και παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο μπορούν. Η αγάπη όμως δεν κρύβεται εύκολα στην digital εποχή και εμείς συλλέγουμε όλες τις φορές που εμφανίστηκαν μαζί.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η μεγάλη αδυναμία της ζωής της δεν είναι μόνο ο σύντροφός της

https://www.instagram.com/p/CnPNyShoGqG

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη - Ίσως πιο έτοιμη τώρα

Η 29χρονη ηθοποιός και ο 41 σκηνοθέτης είναι σε σχέση πάνω από δύο με τρία χρόνια και έχουν μια κοινή γραμμή για το κατά πόσο θα μοιράζονται στιγμές τους δημόσια. Ωστόσο, η σχέση αυτή έχει κοινοποιηθεί εδώ και καιρό, με την Χειλά-Φαμέλη να αναφέρεται ανά διαστήματα στη σχέση της όταν ρωτείται από δημοσιογράφους.

Από σκόρπιες συνεντεύξεις σε Τύπο και τηλεόραση, γνωρίζαμε μέχρι τώρα λοιπόν, ότι δεν συγκατοικούν, ότι είναι πολύ χαρούμενοι μαζί, ότι υπάρχει έρωτας και ότι ίσως να μην είναι έτοιμοι ακόμα να προχωρήσουν σε κάποιο επόμενο βήμα. Ωστόσο, σε νέα συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life, η Αργυρώ του Σασμού παραδέχτηκε ότι ίσως ήρθε η στιγμή για συγκατοίκηση.

https://www.instagram.com/p/CmmgRBIr2UE

Όλες οι φορές που εμφανίστηκαν μαζί

Αρκετοί είναι οι celebrities που επιλέγουν να κρατούν τις ρομαντικές τους σχέσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια τέτοια πιο ιδιωτική προσέγγιση έχουν επιλέξει και οι Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Θανάσης Τότσικας, οι οποίοι αποφέυγουν να μοιράζονται την προσωπική τους ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να συζητούν τις σχέσεις τους με τον Τύπο.

Μια σοφή επιλογή για διάσημα ζευγάρια που φαίνεται να βοηθάει, καθώς είναι έτσι μπορούν από τη μία να διατηρήσουν μια αίσθηση κανονικότητας και οικειότητας στις σχέσεις τους, ενώ σίγουρα προστατεύονται από την πίεση που είναι πάντα σημοδευτική με τις δημόσιες σχέσεις.

Ωστόσο, το εν λόγω ζευγάρι δεν έχει ρίξει κάποιο τεράστιο τσεκούρι στα social ούτε σε κοινές εμφανίσεις. Για παράδειγμα, έχουν εμφανιστεί μαζί στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά, έχουν ποζάρει στον φακό της Espresso ή έχουν αναρτήσει κάποιες κοινές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Απλά επιλέγει αυτές οι φορές να είναι μετρημένες και αυτές τις φορές τις συγκεντρώσαμε εδώ για να θυμόμαστε όλοι μας πώς μοιάζει μια ίσως πιο αυθεντική και ουσιαστική σχέση διασήμων.

«Μπράβο Αργυρώ»: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έπαιξε άξια την top στιγμή για τους φανς του Σασμού