Η «έκτη αίσθηση» της Χριστίνας Κολέτσα την έκανε να τολμήσει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Η «έκτη αίσθηση» της Χριστίνας Κολέτσα την έκανε να τολμήσει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της
Instagram

H Χριστίνα Κολέτσα τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και δείχνει πιο fresh από ποτέ.

Η Χριστίνα Κολέτσα έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό πριν από 17 χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story του 2006. Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε τα πρώτα της βήματα στο reality και μετά από μια πολυετή διαδρομή στην εγχώρια μουσική βιομηχανία συνεχίζει μέχρι σήμερα την καριέρα της στο τραγούδι.

Η 43χρονη αγαπά την αδρεναλίνη και τα ταξίδια με τη συμμετοχή της στο «Nomads» αλλά και στο τηλεοπτικό παιχνίδι περιπέτειας, «Asia Express» να αποτελούν μοναδικές εμπειρίες ζωής.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και τα αποθεωτικά σχόλια

Η αλήθεια είναι πως η τόλμη που έχει η καλλιτέχνης σε διάφορους τομείς δεν υπερισχύει για ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση αφού τα τελευταία χρόνια απέφευγε τις μεγάλες αλλαγές και έκανε safe επιλογές μαλλιών και μακιγιάζ.

Tα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια είχε βρει το signature hair look της, με τα μακριά ξανθά μαλλιά (με την τεχνική του balayage) να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας της.

https://www.instagram.com/p/Cts5r4yvuBZ/

Πριν λίγες εβδομάδες η τραγουδίστρια εξέπληξε τους πάντες με την ξαφνική απόφασή της να κουρευτεί και να αλλάξει απόχρωση μαλλιών. Η Χριστίνα Κολέτσα είπε ναι στο καρέ σε σκούρο καστανό χρώμα, που τονίζει άψογα τα μεσογειακά χαρακτηριστικά της και της δίνει μια ultra fresh, νεανική όψη.

https://www.instagram.com/p/CugtVs1tRO-/

Όπως θα δεις κι εσύ η αλλαγή είναι εντυπωσιακή και δεν έμεινε ασχολίαστη από τους fans της τραγουδίστριας στα social media. Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές αποθέωσαν το νέο της look και επισήμαναν πόσο πολύ της ταιριάζει το συγκεκριμένο κούρεμα.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με το νέο look.

Η Χριστίνα Κολέτσα ίσως αποκάλυψε κάτι σημαντικό για την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε αλλαγή είναι συνήθως για καλό και στην περίπτωση της Χριστίνας Κολέτσα το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πηγή κεντρικής: christina_koletsa