Η Μαρία Λεκάκη πήγε διακοπές σε έναν παράδεισο και η Καλλιρρόη Μυριαγκού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η Μαρία Λεκάκη πήγε διακοπές σε έναν παράδεισο και η Καλλιρρόη Μυριαγκού έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο
Instagram

«Τι υπέροχο σπίτι», «Αυτό το θέλω για σπίτι μου… για κανόνισε το σε παρακαλώ…», είπαν στην «Πέγκυ μοναδική μου αγάπη». Πλάνα από το σπίτι της στην Κερνίτσα.

Τις διακοπές της απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Μαρία Λεκάκη όπως είδαμε μέσα από τα social media της. Η γνωστή ηθοποιός σε μία από τις αναρτήσεις της μοιράστηκε και έναν κρυφό παράδεισο από το ταξίδι που πραγματοποίησε στη γειτονική Ιταλία. Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους του followers της που είδαν την ανάρτηση ήταν το υπέροχο σπίτι στο οποίο διέμεινε και που η αισθητική του μοιάζει με το δικό της εξοχικό στην Κερνίτσα.

«Σαν σπίτι σου ❤️», έγραψε η συνάδελφός της Καλλιρρόη Μυριαγκού στο Instagram της Μαρίας όπου και αναρτήθηκαν τα δύο πλάνα που θα δεις παρακάτω.

Το σχόλιο της τηλεοπτικής Ματίνας Μανταρινάκη

Η Καλλιρόη, έχοντας επισκεφτεί το σπίτι της φίλης της, παραδέχθηκε πως το σπίτι από τον μαγευτικό προορισμό μοιάζει πολύ με το δικό της.

klirroh.png

«Ωραία είναι αλλά όχι σαν την Κερνίτσα 😍», έγραψε κάποιος άλλος εξυμνώντας με τον τρόπο αυτό το επίγειο παράδεισο της ηθοποιού στο μαγευτικό χωριό του Νομού Αχαΐας.

«Τι υπέροχο σπίτι», «Αυτό το θέλω για σπίτι μου… για κανόνισε το σε παρακαλώ…», ήταν κάποια άλλα σχόλια που κόσμησαν το προφίλ της αγαπημένης μας «γκαρσόνας Β» ή Πέγκυς Καρρά από το iconi Κωνσταντίνου και Ελένης. Σε άλλη φωτογραφία που μοιράστηκε, η καλλιτέχνης ποζάρει με φόντο ένα ονειρεμένο τοπίο το οποίο και παραπέμπει σε πίνακα ζωγραφικής.

https://www.instagram.com/p/CtPX7GtrMM7/

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαρία ανέβασε και μία φωτογραφία της από παραλία την τοποθεσία της οποίας δεν αποκάλυψε όσο κι αν επέμεναν οι followers της.

https://www.instagram.com/p/CuZuwXOoGwh/

Το σχόλιο του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης με δύο λέξεις είπε αυτό που σκεφτήκαμε.

Untitled.png

Πώς είναι όμως το εξοχικό της Μαρίας;

Το εξοχικό της Μαρίας Λεκάκη στην Κερνίτσα θα σου θυμίσει τα παιδικά σου καλοκαίρια στο χωριό

Μπορεί η Μαρία Λεκάκη, να κατάγεται από τη Βέροια, αλλά η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το ησυχαστήριό της στη γραφική Κερνίτσα της Αχαίας, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Η παραδοσιακή και απλή αρχιτεκτονική του σίγουρα θα σου θυμίσει τα παιδικά σου καλοκαίρια στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς στο χωριό. Με τη μαγευτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο και το βουνίσιο δροσερό αέρα τα βράδια.

lekaki5.jpg

Η αγρότισσα Μαρία

Τη φετινή τηλεοπτική χρονιά την απολαύσαμε ως Πωλίνα Βαρδάκα στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Η Μαρία έχει μία επιλεκτική σχέση με την τηλεόραση αλλά κάθε συμμετοχή της σε σίριαλ (με το προηγούμενο να είναι το «Μη ψαρώνεις» στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη) γίνεται σημείο αναφοράς. Το κοινό την αγαπά και για τον low profile χαρακτήρα της. Η δημοσιότητα και οι κοσμικές εμφανίσεις δεν χωρούν στη ζωή της. Και λόγω αυτής της ιδιοσυγκρασίας, το να προτιμήσει να έχει το καταφύγιό της σε ένα τέτοιο γραφικό τοπίο στο νομό Αχαΐας, μας μοιάζει μία απόλυτα φυσική επιλογή για τα δεδομένα της.

https://www.instagram.com/p/COnsvR1ljWG/

Τόσο όσο πρέπει απόμακρο και τόσο όσο πρέπει ιδιαίτερο και με στυλ. Πέτρα και ξύλο δημιουργούν έναν απίθανο και all time classic χαρακτήρα που θα ζήλευε και ο καλύτερος διακοσμητής. Αλλά αυτό το σπίτι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram θυμίζει Ελλάδα σε όλες τις γωνιές του.

lekakispiti.jpg

Ακόμη και τα είδη οικοσκευής τα οποία χρησιμοποιεί στην κουζίνα της, έχουν έναν vintage χαρακτήρα, ο οποίος ταιριάζει στον interior traditional χαρακτήρα του σπιτιού. Mία χωριάτικη κατοικία η οποία αναπαλαιώθηκε χωρίς να χάσει την φυσιογνωμία της.

lekakispiti2.jpg

Η ξύλινη εσωτερική οροφή μαζί με τα λιτά έπιπλα δημιουργούν ένα πολύ ζεστό σκηνικό εσωτερικά και οι απλές λεπτομέρειες κλέβουν την παράσταση.

lekaki3.jpg

Εξωτερικά διατηρείται ο ρετρό χαρακτήρας με τις ferforge πολυθρόνες και το τραπέζι κάτω από τα δέντρα, που χαρίζουν μόνιμη σκιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

https://www.instagram.com/p/CF6hB-Ylf_J/

Και αν το σκηνικό είναι μαγευτικό εσωτερικά, ακόμη καλύτερη είναι η θέα εκτός σπιτιού. Μακριά στον ορίζοντα η θάλασσα και ο μικρός κήπος σε δύο επίπεδα δίπλα στα έλατα, σε κάνουν να μη θέλεις να εγκαταλείψεις λεπτό, αυτό το παραμυθένιο τοπίο.

https://www.instagram.com/p/CAfuGEulc18/

Η Μαρία, ωστόσο, κάθε φορά που βρίσκεται στο σπίτι της δεν μένει «στάσιμη». Ασχολείται με τον μικρό λαχανόκηπο που έχει στήσει και όταν τα... πρόβατα του γείτονα περνούν το κατώφλι της, παίρνει την γκλίτσα της και δίνει οδηγίες. Αντισυμβατική, απλή και βουκολική η ζωή της.

«Πέγκι μοναδική μου αγάπη», η Μαρία Λεκάκη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι μια κούκλα

https://www.instagram.com/p/CQI1aqrlo7b/

Απρόσμενος και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις selfie, στην Σέριφο όπου βρέθηκε πέρσι η Μαρία Λεκάκη. Με μία flou φωτογραφία, άβαφη, χαρούμενη, κλείνει το μάτι στο καλοκαίρι και μας δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις διακοπές της. Χωρίς πολυτέλειες και περιττά φτιασίδια, αλλά με στυλ.

https://www.instagram.com/p/Cgum9P1reLU/

Στην πραγματικότητα η «Πέγκυ Καρρά» είναι σπουδαία ηθοποιός &η «μοναδική της αγάπη» είναι η κόρη της

Η Μαρία Λεκάκη ανήκει στις ηθοποιούς που βλέπουμε συνέχεια στη μικρή οθόνη λόγω των σειρών που συμμετέχει. Τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης», η «Νταντά» και οι «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» δεν την αφήνουν να απέχει καθόλου από την τηλεόραση, αφού αναμεταδίδονται ξανά και ξανά παρά το γεγονός πως εκείνη κάνει πολύ επιλεκτικές δουλειές με προτεραιότητα το θέατρο. Έτσι, μπορεί να έχουμε αναπτύξει μαζί της μια ανεξήγητη οικειότητα, ενώ επί της ουσίας η ίδια σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων και με απαραβίαστη ιδιωτικότητα. Την προηγούμενη σεζόν, μετά από αρκετό καιρό την είδαμε να επιστρέφει στην TV με την τηλεοπτική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα.

Οι συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει είναι αξιοσημείωτα δυσανάλογες των ετών που βρίσκεται στο προσκήνιο, οι αναρτήσεις της στα social media ελάχιστες και οι κοσμικές της εμφανίσεις σχεδόν ανύπαρκτες. Γι’ αυτό λοιπόν το μυστήριο που την περιβάλλει, την καθιστά και πιο ενδιαφέρουσα, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει τελικά με την προσωπική της ζωή.

Η «Πέγκυ Καρρά» έχει βρει τη δική της «μοναδική αγάπη» στο πρόσωπο της μοναχοκόρης της, καθώς είναι μια τρυφερή μαμά. Το όνομα αυτής, Ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cc70anVIiGL/

Πρόκειται για καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της και σκηνοθέτη, Λεωνίδα Πανωνίδη. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 2007 μέχρι το 2012, ενώ η 17χρονη σήμερα Ζωή ήρθε στον κόσμο στις 30 Αυγούστου 2005.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια υπέροχη σχέσης μαμάς και κόρης, με την ηθοποιό να την προστατεύει πάντα από την έκθεση στα media. «Δεν θεωρώ ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Πηγαίνω μόνο όταν έχω να μιλήσω για κάτι. Νομίζω ότι αν εκθέτω την προσωπική μου ζωή, χάνω την ελευθερία μου», έχει πει χαρακτηριστικά στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή η Μαρία Λεκάκη, εξηγώντας σε λίγες προτάσεις την στάση της απέναντι στη ζωή.

https://www.instagram.com/p/B99dnlpJT1p/

Όταν ρωτήθηκε πώς βρίσκει τον εαυτό της ως μητέρα και αν αναρωτήθηκε μήπως έχει παραβλέψει κάτι στην ανατροφή της κόρης της, εκείνη απάντησε: «Ναι βέβαια αναρωτήθηκα, όπως πιστεύω ότι όλοι οι γονείς αναρωτιούνται. Σημασία έχει πόσο παρόντες είμαστε στη ζωή των παιδιών μας. Ουσιαστικά παρόντες, γιατί παρόντες είμαστε έτσι και αλλιώς».

https://www.instagram.com/p/BxXI6CLHjXD/

Εκείνη πάντως φαίνεται εξαιρετικά συνειδητοποιημένη ως προς αυτό και είμαστε σίγουρες πως αν ρωτούσαμε την έφηβη κόρη της αναφορικά με το αν η μητέρα της ήταν παρούσα στη ζωή της, θα απαντούσε καταφατικά.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει και καλλιτεχνικά, όταν συμμετείχαν μαζί σε ένα βίντεο κλιπ, για λογαριασμό του τραγουδιού «Γκαρσόνα». Πρόκειται για μια jazz διασκευή του γνωστού τραγουδιού του συνθέτη Παναγιώτη Τούντα, που ερμηνεύει η Χριστίνα Γκόλια.

Όταν η κόρη της ήταν 10 ετών, η Μαρία Λεκάκη μίλησε πρώτη φορά για εκείνη στον Τηλεθεατή. «Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά. Δεν θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου».

Σε άλλη της συνέντευξη στη Φωλιά των ΚουΚου, όταν η κόρη της ήταν 12 ετών, η ηθοποιός είχε πει για την κόρη της σε μια σπάνια εξομολόγηση: «Μου αρέσει πάντα να έχω παρέα. Έχω την κόρη μου, δεν το συζητάω, αλλά όταν εκείνη είναι στο σχολείο ή έχει κάποια άλλη δραστηριότητα, αναζητώ παρέα. Τώρα είναι 12 και πηγαίνει πρώτη γυμνασίου. Τα αντιμετωπίζω όλα με αγάπη και υπομονή. Φέτος είδα μεγάλη αλλαγή αλλά το παλεύουμε. Κάνω ότι δεν ακούω, μετράω μέχρι το 10, το 20, το 100. Δεν έχω καταλήξει πότε είναι τελικά η εφηβεία και η προεφηβεία. Παλιά πίστευα στα 14-15. Τώρα αρχίζει πιο νωρίς. Κλείνουν πόρτες από τώρα».