H Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ένα αγαπημένο μπικίνι που αναδεικνύει τέλεια και την αλλαγή στα μαλλιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ένα αγαπημένο μπικίνι που αναδεικνύει τέλεια και την αλλαγή στα μαλλιά της

Η Βρισηίδα μετά τον τελικό του Survivor All Star τόλμησε να κάνει μια mermaid αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία ταιριάζει ακόμα πιο τέλεια με τα καλοκαιρινά της outfit.

Το Survivor All Star τελείωσε μια για πάντα και οι παίκτες που πήραν μέρος σε αυτό έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Άλλοι επέλεξαν τα νησιά κι άλλοι τις παραθαλάσσιες περιοχές.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πάντως με τον Σπύρο Μαρτίκα, αφού πέρασαν από τον Τυρό Αρκαδίας και τη Σαντορίνη,

https://www.instagram.com/reel/CtpNBBeRs6T/

συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μάνη και την Καρδαμύλη.

Η αλλαγή στα μαλλιά της και το μπικίνι που δεν αποχωρίζεται

Η Βρισηίδα παρ' όλα αυτά, πέρα από το να ανανεώσει τον «αέρα» της κάνοντας διακοπές, έκανε και μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, την οποία και αποκάλυψε τη βραδιά του μεγάλου τελικού του Survivor All Star. H ίδια άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της επιλέγοντας να τα κάνει κόκκινα ενώ η εμφάνισή της στον τελικό ήταν ένα σωστό mermaid look.

https://www.instagram.com/p/CuiHICFsIXd/

Η επιλογή στο χρώμα του φορέματός της τη βραδιά του τελικού μάλλον δεν ήταν τυχαία, αφού εκτός του ότι οι αποχρώσεις του μπλε αναδεικνύουν πολύ όμορφα την αλλαγή στα μαλλιά της, το συγκεκριμένο χρώμα φαίνεται να είναι κι ένα από τα αγαπημένα της. Γι' αυτόν τον λόγο το μπικίνι που βλέπουμε πως δεν αποχωρίζεται καθόλου στις διακοπές της είναι αυτό που έχει μπλε χρώμα.

Η ίδια το είχε φορέσει τόσο στις διακοπές της στην Σαντορίνη,

https://www.instagram.com/reel/Cucjvs8AK0v/

όσο και τώρα στην Καρδαμύλη.

361410298_671783617667069_7667494026862469281_n.jpg

Το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Η Βρισηίδα είναι σε σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα τον τελευταίο ένα χρόνο και όπως οι περισσότεροι θυμόμαστε το ριάλιτι επιβίωσης ήταν αυτό που τους έφερε πιο κοντά.

Κι αν η σχέση τους δοκιμάστηκε μία φορά στον περσινό κύκλο, ο φετινός τους δυσκόλεψε εξ αρχής με την Βρισηίδα να αποχωρεί από τον πρώτο μήνα οικειοθελώς καθώς οι συνθήκες του παιχνιδιού ήταν αρκετά σκληρές για εκείνη και σωματικά και ψυχολογικά. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ωστόσο παρέμεινε για πάρα πολύ καιρό στο παιχνίδι και αποχώρησε μετά από περίπου πέντε μήνες.

Αν και αυτό θα μπορούσε να τους απομακρύνει, φαίνεται πως τους ένωσε περισσότερο και αυτός ήταν και ο λόγος που πολλοί από τους fans τους αναρωτήθηκαν αν τη βραδιά του ημιτελικού ή του τελικού θα είχαμε κάποια πρόταση γάμου από τον φαρμακοποιό στη Βρισηίδα. Όπως τόνισε, όμως και η ίδια στο queen.gr την ημέρα του ημιτελικού, κάνουν ένα βήμα τη φορά στη σχέση τους. Χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Το επόμενο βήμα στη σχέση μας ήταν να μείνουμε μαζί, μείναμε μαζί, συγκατοικούμε, φτιάχνουμε το σπίτι μας, ζούμε τη ζωή μας, κάνουμε τις δουλειές μας και θα έρθει η «ώρα η καλή» όταν έρθει. Δεν θα γίνει εδώ πέρα όμως».

https://www.instagram.com/reel/Cs3pWkkoF0R/