Η Δέσποινα Βανδή στην πρόσφατη ανάρτησή της από τις διακοπές της δίχασε τους followers της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δέσποινα Βανδή στην πρόσφατη ανάρτησή της από τις διακοπές της δίχασε τους followers της

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Κρήτη με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της για ολιγοήμερες διακοπές. Η ίδια δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες στα social media της, το γεγονός όμως ότι συνέπεσε με τις φωτιές έκανε πολλούς από τους followers της να δυσανασχετήσουν.

Η Δέσποινα Βανδή εν μέσω των καλοκαιρινών της εμφανίσεων βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη σε ένα από τα αγαπημένα τους μέρη, την Κρήτη, για ολιγοήμερες διακοπές. Η ίδια δημοσίευσε, μάλιστα κι ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok, δείχνοντας στους fans της κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκεί, ενώ σε κάποια πλάνα βλέπουμε και την κόρη της Μελίνα, η οποία βρέθηκε κι αυτή στο όμορφο νησί μαζί τους.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε και μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες δικές της και του Βασίλη Μπισμπίκη από το κατάλυμα στο οποίο έμειναν στην Κρήτη, κυρίως ποζάροντας στην πισίνα του. Η ανάρτησή της, όμως αυτή προκάλεσε πέρα από θετικά και αρκετά αρνητικά σχόλια.

Το post από τις διακοπές της

Η πρόσφατη ανάρτηση, λοιπόν της Δέσποινας Βανδή δίχασε τους followers της κάνοντας πολλούς να δυσανασχετήσουν.

https://www.instagram.com/p/Cu2Dfc0M9eI/

Ο λόγος ήταν πως η τραγουδίστρια, όντας χαρούμενη από τις στιγμές που περνούσε στην Κρήτη δεν σκέφτηκε - όπως πολλοί ανέφεραν στα σχόλιά τους - πως η συγκεκριμένη ανάρτηση δημοσιεύτηκε την ώρα που η χώρα για ακόμα μια φορά είχε να αντιμετωπίσει πυρκαγιές με μια νέα εστία να ξεκινά χθες στην περιοχή της Μάνδρας.

Έτσι, πέρα από τα θετικά σχόλια που δέχθηκε όσον αφορά τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το πόσο καλλίγραμμο είναι το σώμα της, η Δέσποινα Βανδή ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορήθηκε από κάποιους followers της πως δημοσιεύοντας τις «χλιδάτες» διακοπές της δεν δείχνει καθόλου ενσυναίσθηση για τους συνανθρώπους της και όσους πάλευαν για να σβήσουν τις φωτιές.

Αυτό βέβαια, είναι μια αρκετά μεγάλη συζήτηση καθώς η ίδια κουβέντα γινόταν στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και πέρσι την περίοδο των πυρκαγιών, όχι μόνο στα προφίλ των επωνύμων αλλά και των απλών ανθρώπων που δημοσίευαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Ήταν μια ασέβεια προς τη σοβαρότητα της κατάστασης το να ποστάρουν χαρούμενες φωτογραφίες από τις διακοπές τους με πόζες στη θάλασσα ή υπάρχει ελαφρυντικό, αφού οι περισσότεροι έτυχε να πάρουν την άδειά τους την περίοδο που ξεκίνησαν οι φωτιές, χωρίς να φταίνε που η χώρα βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, και το «σφάλμα» που έκαναν ήταν να δημοσιεύσουν κάτι από τις χαρούμενες στιγμές που περνούσαν γιατί μόνο τότε θα είχαν την ευκαιρία;

Και οι επώνυμοι, όπως για παράδειγμα η Δέσποινα Βανδή, κατά πόσο μπορούν να παραλείψουν να ανεβάσουν μια ανέμελη φωτογραφία τους διαφημίζοντας για παράδειγμα το μέρος που μένουν σε ένα νησί, όταν τα προφίλ τους στα social media κατά κύριο λόγο τα διαχειρίζονται ομάδες marketing και στα περισσότερα από αυτά βλέπουμε διαφημίσεις ή χορηγούμενες αναρτήσεις από ξενοδοχεία, εστιατόρια ή άλλου είδους καταστήματα;

Ο κόσμος των social media πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κι αυτό είναι που «κλωτσάει» περισσότερο. Ίσως θα έπρεπε κάπως να μπει ένα όριο από τη μεριά τουλάχιστον των δημόσιων προσώπων και των εταιρειών στο τι δημοσιεύουν, όταν στην επικαιρότητα υπάρχουν σοβαρά θέματα που απασχολούν την κοινωνία.