Η Μελίνα Νικολαΐδη κάνει καριέρα στο TikTok και έχει το πιο αυθόρμητο προφίλ

Η Μελίνα Νικολαΐδη κάνει καριέρα στο TikTok και έχει το πιο αυθόρμητο προφίλ

H Μελίνα Νικολαΐδη έχει ενεργή παρουσία στα social media και ο λογαριασμός της στο TikTok θα σε εμπνεύσει. 

Η Μελίνα Νικολαΐδη ολοκλήρωσε το πρώτο έτος των σπουδών της στο Λονδίνο και βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, τις φίλες και την οικογένειά της, «γεμίζει μπαταρίες» και απολαμβάνει ανέμελες στιγμές.

Ιδιαίτερα ενεργή στην πλατφόρμα του TikTok είναι εδώ και λίγους μήνες η νεαρή φοιτήτρια και δεν διστάζει να δοκιμάζει τα hot trends που κυκλοφορούν ανά καιρούς.

H Μελίνα Νικολαΐδη έχει τα πιο αυθόρμητα TikTok videos

Πριν λίγα 24ωρα η 19χρονη βγήκε για καφέ με την φίλη της στα νότια προάστια και αποφάσισε να δείξει τι περιέχει η τσάντα που κουβαλάει στην καθημερινότητά της βιντεοσκοπώντας το «What I have in my bag».

Κλειδιά, lip gloss, πορτοφόλι και χρήματα είναι μερικά από τα πράγματα που έχει πάντοτε μαζί της η Μελίνα.

Η Ήβη Αδάμου και η Μελίνα Νικολαΐδη είναι οι «δίδυμες» της showbiz

Λίγο νωρίτερα η 19χρονη «έψαξε» on camera την τσάντα της κολλητής της και ξέσπασαν μαζί σε γέλια.

Όπως κάθε έμπειρη TikToker, έτσι και εκείνη δείχνει συχνά στους followers τα ρούχα και τα μαγιό που επιλέγει να φορέσει για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της καθώς και την skin care ρουτίνα της.

Η Μελίνα μοιράζεται σχεδόν καθημερινά videos με tips μόδας, ομορφιάς καθώς και τα αγαπημένα της υγιεινά πιάτα, τα οποία φτιάχνει η ίδια στην κουζίνα του σπιτιού της.

Πρόσφατα η νεαρή φοιτήτρια μας έδειξε το πιο εύκολο, δροσιστικό καλοκαιρινό γλυκό που δεν είναι άλλο από σοκολατένιες μπουκιές από γιαούρτι και φράουλες.

Πριν από λίγο καιρό η Μελίνα μοιράστηκε και το δικό της «What I Eat In a Day» και όπως θα δεις η διατροφή της περιλαμβάνει πολλά μικρά, υγιεινά γεύματα. Η μέρα της ξεκίνησε με τοστ με αβοκάντο και ντοματίνια και συνέχισε πριν από το γυμναστήριο με μία μπάρα με κακάο.

Το απόγευμα η επίδοξη σεφ ετοίμασε μπιφτέκι γαλοπούλας με ρύζι και σάλτσα αφού πρώτα εξήγησε ότι συνήθως τηρεί πιο επιμελώς το πρόγραμμά της. Ενδιάμεσα έφαγε λίγο καρπούζι. Για βραδινό η Μελίνα έφαγε σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και μία σοκολάτα με στέβια.

Η μαμά, Δέσποινα Βανδή λατρεύει τη μαγειρική και όπως η ίδια έχει αποκαλύψει τα παιδιά της (Μελίνα και Γιώργος) έχουν κληρονομήσει το ταλέντο της.

Ο 15χρονος αδερφός της Μελίνας, Γιώργος Νικολαΐδης μπαίνει συχνά στην κουζίνα και δημιουργεί εντυπωσιακά πιάτα.

«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Αν ένα κομμάτι του εαυτού μου υπάρχει στην Μελίνα, ένα άλλο, υπάρχει μέσα στον Γιώργο. Ξεκίνησε από πολύ μικρός να πειραματίζεται στην κουζίνα, με όλες τις…συνέπειες», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi