Το post της Renee Zellweger «πρόδωσε» τον αρραβώνα με τον Ant Anstead λίγο πριν τον γάμο τους

Το post της Renee Zellweger «πρόδωσε» τον αρραβώνα με τον Ant Anstead λίγο πριν τον γάμο τους

Στο ημερολόγιο της κινηματογραφικής Bridget Jones ήδη έχει σημειωθεί η ημέρα που η Renee Zellweger θα κάνει τον δεύτερο γάμο της, αλλά ποιος είναι ο σύντροφός της;

Χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις, η Renne Zellweger έμμεσα αποκάλυψε τον αρραβώνα της με τον αγαπημένο της. Η σχέση τους είχε βγει στην επιφάνεια από μία φωτογραφία του συντρόφου της Ant Anstead και το νέο ευτυχές γεγονός επίσης από μία δική του ανάρτηση. Τα διεθνή μέσα μιλούν για επικείμενο γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ποιος θα είναι ο δεύτερος κατά σειρά σύζυγός της Zellweger;

Η Bridget Jones παντρεύεται ξανά

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Daily Mail η Renee Zellweger αρραβωνιάστηκε μυστικά τον σύντροφό της Ant Anstead με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και 2 χρόνια, όπως αναφέρει και ένα δεύτερο δημοσίευμα της US Sun.

https://www.instagram.com/p/Cufhy23PtzJ/

Renée Zellweger: Αποκαλύπτει τη σχέση της και τα παθιασμένα φιλιά γίνονται viral

Η είδηση του αρραβώνα διέρρευσε από το περιβάλλον του ζευγαριού, αφού μία μέρα πριν ο Anstead είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με την Renne στην αγκαλιά του φορώντας μία χρυσή Dolce & Cabbana δημιουργία και τα δύο του παιδιά Archie και Αmelie από τον πρώτο του γάμο.

https://www.instagram.com/p/CuzxFQLtn4F/

Η δημοφιλής ηθοποιός μπορεί να μη φορούσε βέρα στο αριστερό που να μαρτυρά τον αρραβώνα, αλλά το επίσημο ένδυμα και των 4 στην φωτογραφία κίνησε την περιέργεια και η έρευνα των Αμερικανών δημοσιογράφων έβγαλε στην επιφάνεια την είδηση.

Μάλιστα το φιλικό περιβάλλον της Zellweger σύμφωνα με την Daily Mail, αναφέρει πως ετοιμάζουν τον γάμο τους που θα γίνει σε κλειστό κύκλο και χωρίς να αναφέρουν την ημερομηνία.

Ο 44χρονος Anstead είναι γνωστός παρουσιαστής βρετανικής καταγωγής, με εξειδίκευση στα μηχανοκίνητα, αλλά και σχεδιαστής αυτοκινήτων. Μάλιστα σε μία δική του εκπομπή ήταν καλεσμένη η ηθοποιός και προέκυψε το ειδύλλιό τους.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την Zellweger. Ο πρώτος με τον τραγουδιστή της country Kenny Chesney με τον οποίο χώρισε 4 μήνες μετά.

Photo credits Instagram @ant_anstead