H Jennifer Lopez κλειδώθηκε έξω από το γυμναστήριο και ξέσπασε στους παπαράτσι

H Jennifer Lopez κλειδώθηκε έξω από το γυμναστήριο και ξέσπασε στους παπαράτσι
Jennifer Lopez arrives at the Los Angeles premiere of "The Mother," Wednesday, May 10, 2023, at Westwood Regency Village Theater. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

H Jennifer Lopez είχε μια άτυχη στιγμή και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα αφού το video με το ξέσπασμά της κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Πολλά νεύρα φέρεται να έχει τελευταία η Jennifer Lopez αφού πριν από λίγα 24ωρα έβρισε φωτογράφους που την περίμεναν έξω από το Tracy Anderson Method Studio στη Νέα Υόρκη.

Η 53χρονη φόρεσε ένα κίτρινο κολάν με prints και ασορτί μπλουζάκι για να πάει στο γυμναστήριο, όπου και προπονείται σε καθημερινή βάση. Κατά την προσπάθειά της να μπει στον χώρο η τραγουδίστρια είχε μια μικρή ατυχία αφού η κάρτα-κλειδί της δεν λειτουργούσε και κατέληξε να περιμένει έξω από την πόρτα για λίγα λεπτά, μέχρι να της ανοίξει κάποιος υπάλληλος.

Το ξέσπασμα της Jennifer Lopez

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το αμερικανικό TMZ η διάθεση της J.Lo δεν βελτιώθηκε μετά την προπόνηση αφού έφυγε έξαλλη από τον χώρο και έβρισε τους παπαράτσι καθώς επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό της.

Μετά την προπόνηση, η Λατίνα σταρ βγήκε από το γυμναστήριο εμφανώς κακοδιάθετη και ξέσπασε σε έναν από τους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο Affleck ημίγυμνος στο ντους: Κάπως έτσι γιόρτασε τον μπαμπά Ben η JLo και τα σχόλια την δίκασαν

«Φύγετε. Άντε γα... Αντίο», είπε θυμωμένα η τραγουδίστρια στους παπαράτσι και έφυγε άρον άρον. Η άτυχη στιγμή της Lopez καταγράφηκε από ένα κινητό τηλέφωνο και όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Η fitness ρουτίνα της Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στο Hollywood και αυτό οφείλεται στην καθημερινή γυμναστική σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε μιλήσει στο UsWeekly για το πώς η κίνηση του σώματός της τη βοηθά να διατηρεί μια θετική ψυχική στάση.

«Δεν είναι μυστικό πως η γυμναστική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Νομίζω ότι υπάρχει θετική συσχέτιση μεταξύ της άσκησης και της ψυχικής υγείας».

Η Λατίνα ξυπνάει κάθε μέρα στις 5 π.μ. για να γυμναστεί ανεξάρτητα από το πόσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμά της. H 53χρονη κάνει kickboxing, κυκλική προπόνηση, ασκήσεις κορμού, lunges και burpees.

«Εμφανίζεται ό,τι κι αν γίνει, παίρνει τον χρόνο στα σοβαρά, γνωρίζει το σώμα της, θέλει να είναι ο εαυτός της. Ξέρει ότι η σκληρή προπόνηση είναι μέρος της ζωής της», έχει δηλώσει η προπονήτριά της Tracy Anderson.

Πηγή κεντρικής: apimages.com