H Jennifer Lopez μοιράστηκε τη ρουτίνα ομορφιάς της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και από εμάς είναι «ναι»

H Jennifer Lopez μοιράστηκε τη ρουτίνα ομορφιάς της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και από εμάς είναι «ναι»
Invision

H Jennifer Lopez είναι η πιο ακομπλεξάριστη σταρ του Ηollywood και το νέο της video αρκεί για να πειστείς.

H Jennifer Lopez είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές και καταξιωμένες γυναίκες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. H Λατίνα σταρ έχει ενεργή παρουσία στα social media και αποκαλύπτει συχνά μυστικά της ομορφιάς της και κυρίως της φυσικής λάμψης που έχει η επιδερμίδα της.

Δεν είναι τυχαίο ότι η 53χρονη ακολουθεί πιστά την ρουτίνα περιποίησής της και τα τελευταία χρόνια δημιούργησε της δική της σειρά καλλυντικών η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην αγορά.

Ο Ben Affleck αποκάλυψε τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει η Jennifer Lopez πάνω του

Η makeup free εικόνα της Jennifer Lopez είναι εξίσου εντυπωσιακή

Στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί η διάσημη τραγουδίστρια στο Instagram μοιράζεται με τους θαυμαστές της μυστικά αλλά και τα ακριβή προϊόντα που χρησιμοποιεί ώστε να έχει φρέσκια, νεανική όψη και λαμπερό δέρμα.

https://www.instagram.com/reel/CuXEGqqg2At/

Πριν από λίγες ώρες η σταρ έκανε μια νέα ανάρτηση και μας έδειξε on camera την εύκολη, καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς της. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χρησιμοποιώντας μόνο δύο από τα προϊόντα της, η J.Lo δημιούργησε το απόλυτο bronze look που κολακεύει κάθε επιδερμίδα.

1688736817441-273195814-lopez1.webp

«Έχω αργήσει, μόλις βγήκα από το ντους», λέει η τραγουδίστρια στην κάμερα και παράλληλα περνάει τα δάχτυλά της μέσα από τα βρεγμένα της μαλλιά για να τους δώσει σχήμα.

Όσον αφορά το αψεγάδιαστο δέρμα της η star δεν βασίζεται στο botox ή τα ενέσιμα αλλά ενυδατώνει το δέρμα της με ελαιόλαδο, ένα βασικό συστατικό της σειράς JLo Beauty και ένα μυστικό που όπως η ίδια λέει την έχει σώσει όλα αυτά τα χρόνια.

O Ben Affleck αγαπά την φυσική ομορφιά της

Η τραγουδίστρια έχει ομολογήσει πως ο σύζυγός της, Βen Affleck είναι ο άνθρωπος που την προτιμά άβαφτη, χωρίς πρόσθετα μαλλιά και εντυπωσιακά ρούχα.

https://www.instagram.com/reel/CfAfaJNJWLx/

«Μου αρέσεις όταν δεν φοράς τίποτα. Χωρίς extensions, χωρίς μακιγιάζ, μόνο εσύ και το δέρμα σου», παραδέχθηκε ότι της λέει ο Affleck κι εμείς θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της.

«Το εκτιμά πραγματικά αυτό. Και αυτό με κάνει να νιώθω πραγματικά σίγουρη και όμορφη», είπε η J.Lo με λατρεία για τον σύζυγό της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com