Στο #couplegoals βίντεο της Γαρυφαλλιάς με τον Χρήστο Μάστορα ο αδερφός της έκανε ένα παραπονάκι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο #couplegoals βίντεο της Γαρυφαλλιάς με τον Χρήστο Μάστορα ο αδερφός της έκανε ένα παραπονάκι

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε στο Tik Tok της ένα βίντεο με στιγμές από την καθημερινότητά της με τον Χρήστο Μάστορα αλλά την παράσταση «έκλεψε» το παραπονιάρικο σχόλιο του αδερφού της.

Εδώ και λίγους μήνες έχει γίνει γνωστή η σχέση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, που γνωρίσαμε στο GNTM, με τον Χρήστο Μάστορα, τον frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES. Οι δυο τους παρ' όλα αυτά, προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους πιο προσωπική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στα social media τους μέχρι τώρα υπάρχει μία μόνο κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους στη Μήλο. Η Γαρυφαλλιά, όμως δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok με διάφορες στιγμές τους τόσο από τις πρώτες διακοπές τους στο νησί της Αφροδίτης όσο και από τις καλοκαιρινές συναυλίες του τραγουδιστή με τις MEΛΙSSES.

Oι fans του ζευγαριού ενθουσιάστηκαν με το εν λόγω βίντεο και στα σχόλιά τους τόνισαν πόσο ταιριάζουν ο ένας με τον άλλο αλλά και πόσο όμορφη δείχνει η ίδια λάμποντας από ευτυχία.

Βέβαια, το πιο χαριτωμένο σχόλιο έκανε ο αδερφός του μοντέλου ο Στέφανος ο οποίος της έγραψε:

«Ασε τον άλλον για λιγο και πάρε τον αδερφο σου για διακοπες, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ».

Screenshot-(506).png

Η Γαρυφαλλιά, όπως ήταν φυσικό απάντησε στο «παραπονιάρικο» σχόλιο του αδερφού της με ένα emoji που γελάει.

Ποιος είναι ο Στέφανος Καληφώνης και κάτι που δεν ήξερες για την οικογένειά τους

Κάτι που δεν γνωρίζαμε για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι πως έχει άλλα 9 αδέρφια! Ναι καλά διάβασες.

Ο Στέφανος είναι ένα από αυτά και μάλιστα είναι το ίδιο εντυπωσιακός με το μοντέλο αν ρίξεις και μια ματιά στο προφίλ του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cf3rpNGtjWS/

Όσον αφορά τις αδερφές της σε ένα βίντεο που είχαν κάνει τραγουδώντας στο Τik Tok όλοι οι ακόλουθοί τους μπερδεύτηκαν βλέποντάς το, καθώς μοιάζουν όλες απίστευτα μεταξύ τους.

Η Γαρυφαλλιά σε συνέντευξη που είχε δώσει στο One Man είχε δηλώσει για το πώς είναι να είσαι μέλος μιας τόσο μεγάλης οικογένειας:

«Είμαστε συνολικά 10 αδέλφια. Οπότε το ένα μεγάλωνε το άλλο. Εγώ ήμουν 4η στη σειρά, μοιραζόμουν το δωμάτιο με την αδελφή μου τη Βάσω, πρόσεχα τα μικρότερα (σ.σ. τα έπαιρνε από το σχολείο, τα βοηθούσε στο διάβασμα) και έκανα τα ΣΚ τις δουλειές του σπιτιού. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Δεν ένοιωσα ποτέ μου μοναξιά. Το μόνο που «στερήθηκα» ήταν το να έχω την προσοχή των γονιών μου. Γιατί πάντοτε υπήρχε ένα μικρότερο που τους είχε ανάγκη».