Οι διακοπές Μάστορα - Καληφώνη αποκάλυψαν μία άγνωστη φιλία που έχει σχέση με τον Παπακαλιάτη 

Οι διακοπές Μάστορα - Καληφώνη αποκάλυψαν μία άγνωστη φιλία που έχει σχέση με τον Παπακαλιάτη 

Τι σχέση έχει ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλιά Καληφώνη με τον δημιουργό του Maestro; Το πρώτο in love στιγμιότυπό τους στο ρομαντικό ταξίδι του ζευγαριού στο Ντουμπάι με ανέλπιστη παρέα. 

Για πρώτη φορά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλιά Καληφώνη δείχνουν τέτοια εξωστρέφεια με τον έρωτά τους και προφανώς η καλή διάθεση τους να οφείλεται και στο ταξίδι τους στο Ντουμπάι.

Η ρομαντική απόδραση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έγινε σχεδόν έξι μήνες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση πως είναι ζευγάρι. Σε αυτό το ταξίδι αγάπης είχαν όμως και πολύ καλή παρέα μαζί τους, ένα άλλο ζευγάρι που έχει σχέση με τον δημιουργό του Μaestro Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η πρώτη in love στιγμή τους στην κάμερα, ο Στέφανος και η Λένια Παπακαλιάτη

Μετά από σχεδόν έξι μήνες σχέσης και αφού τους έχουμε ήδη δει μαζί στο κέντρο «Έναστρον» όπου κάνει εμφανίσεις ο Χρήστος Μάστορας με τις «MΕΛΙSSES» και τη Δέσποινα Βανδή , ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλιά Καληφώνη , δεν έχουν πια λόγο να μας κρύβονται.

mastoras_kalifoni.jpg

Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε για ένα νέο όμορφο και ερωτευμένο ζευγάρι να κρύβει τον έρωτά του.

Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλιά Καληφώνη βρήκαν τη «Τζαμάικά» τους- Το ταξίδι και η νέα κοινή πόζα

Και μετά την παραδοχή του μοντέλου και influencer πως είναι μαζί με τον Χρήστο και μάλιστα συγκατοικούν, ήρθε και η πρώτη κοινή τους φωτογραφία για να μας δείξει το πώς αισθάνονται ο ένας για τον άλλον. Κάπου εκεί στην έρημο έξω από το Ντουμπάι εκείνη χαμογελά στον φακό και εκείνος σκύβει το κεφάλι δίπλα της τρυφερά.

mastoras_kalifoni.jpg

Οι μέρες και οι νύχτες στην μαγευτική πόλη εκτός από ρομαντικά δείπνα, περιπάτους και ψώνια είχε και ένα tour στην έρημο, ένα πρόωρο καλοκαίρι για τον τραγουδιστή ο οποίος πόζαρε ημίγυμνος με φόντο την πισίνα του ξενοδοχείου λέγοντας ακριβώς αυτό στην λεζάντα της φωτογραφίας του: «Ένεση ανεμελιάς...και μετά ξύπνησες @lenials».

https://www.instagram.com/p/CqqHzMPtKjQ

Ποια είναι όμως η @lenials; Aυτό το name account ανήκει στην Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγο του αδελφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Στέφανου .

Το ζευγάρι κάνει εδώ και αρκετούς μήνες παρέα με τον Χρήστο και την Γαρυφαλιά για αυτό και αποφάσισαν να είναι μαζί τους σε αυτό το ταξίδι. Είχαν και εκείνoi πόζα στην έρημο. Πιο αγαπησιάρικη.

https://www.instagram.com/p/Cqpj1QjsUut

Την Λένια την γνωρίζουμε και από ένα άλλο ζευγάρι καθώς το Πάσχα του 2019 σε ένα μικρό εκκλησάκι έξω από τα Χανιά δίχως να το γνωρίζει κανείς, πάντρεψε την Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

https://www.instagram.com/p/BqpYJkmgK6I

Τώρα μένει να δούμε το καλοκαίρι στην Κρήτη και τα 3 ζευγάρια να κάνουν παρέα μεταξύ τους. Αν το επιτρέπουν βέβαια οι υποχρεώσεις του Χρήστου, καθώς ετοιμάζεται να κάνει συναυλίες με το συγκρότημά του σε όλη την Ελλάδα.