Καγιά και Κρασσάς μοιράστηκαν την πιο τρυφερή selfie και οι fans εξυμνούν τη φυσική της ομορφιά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Καγιά και Κρασσάς μοιράστηκαν την πιο τρυφερή selfie και οι fans εξυμνούν τη φυσική της ομορφιά

H Bίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς περνούν ανέμελες στιγμές στο Saint Tropez και δεν σταματούν να δημοσιεύουν υπέροχα στιγμιότυπα.

Η Βίκυ Καγιά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις και περνά ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα. Μετά τη λήξη του συμβολαίου της με το STAR, η παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένεια και τις λοιπές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, διαθέτοντας περισσότερο χρόνο για εκείνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Καγιά και Κρασσάς ζουν τον έρωτά τους στο Saint Tropez

Μετά την επιστροφή της από το Παρίσι, η fashion expert έφτιαξε ξανά βαλίτσες για Γαλλία, αυτή τη φορά ωστόσο με προορισμό το Saint Tropez. H 44χρονη και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς θέλησαν να περάσουν λίγα 24ωρα μακριά από την πρωτεύουσα, μόνο για δύο.

Στις 18 Ιουλίου το ερωτευμένο ζευγάρι συμπληρώνει εννιά χρόνια γάμου και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Τα δύο παιδιά τους (Μπιάνκα και Κάρολος) είναι η πηγή της καθημερινής ευτυχίας τους και η μεγάλη τους αδυναμία.

Ο γιος της Βίκυς Καγιά, Κάρολος, είναι το mini me του μπαμπά του με την ομοιότητα να είναι «συγκλό»

Η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τη Βίκυ Καγιά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την ίδια να σχολιάζει τα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά την αποχώρησή της από το Star.

«Έκλεισε ένας πανέμορφος κύκλος επτά χρόνων με μεικτά συναισθήματα. Φυσικά και λυπηθήκαμε, πιάστηκε στο στομάχι μας. Το πονέσαμε, το αγαπήσαμε. Και βέβαια μου έρχεται να κλάψω. Αφήστε με δύο εβδομάδες να ηρεμήσω και θα σας τα πω μετά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Πριν λίγες ώρες το μοντέλο-παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από το ταξίδι της στη Γαλλία, δείχνοντάς μας τα ωραιότερα spots της πόλης.

https://www.instagram.com/p/CtebX7cozqw/

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που η 44χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ξεχωρίζει η τρυφερή selfie με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

undefined

Το Saint Tropez βρίσκεται ανατολικά της Μασσαλίας και αποτελεί ιδανικό luxury προορισμό για καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Βίκυ Καγιά έκανε μια ακόμη chic εμφάνιση φορώντας ένα αέρινο φόρεμα με print και cut-outs στον μηρό και στο στήθος.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του ζευγαριού.

Οι fans εξυμνούν τη φυσική ομορφιά της Βίκυς Καγιά

Η τελευταία ανάρτηση της Βίκυς Καγιά γέμισε από κολακευτικά σχόλια των θαυμαστών της οι οποίοι τόνισαν πόσο φυσικά όμορφη είναι. Το μοντέλο ποζάρει συχνά χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φημίζεται για την ανεπιτήδευτη λάμψη της.

Μαρίνα Παντζοπούλου και Μπιάνκα Κρασσά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Το 2021 η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε τη Βίκυ Καγιά στην εκπομπή της με την πρώτη να αναφέρει: «Ξέρεις τι μου λένε; Πόσο μοιάζει το παιδί σου με της Βίκυς!».

«Σαν αδερφάκια είναι οι μικρές μας, ε;», απάντησε τότε η Βίκυ Καγιά.

Τα δύο κορίτσια μοιράζονται πολλά κοινά, όπως η ηλικία (είναι και οι δύο 8 ετών), το χρώμα μαλλιών (είναι και οι δύο κατάξανθες), το ανοιχτό χρώμα ματιών και επιδερμίδας, αλλά και τις επώνυμες μαμάδες.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_