Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και δέχθηκε τις πιο θερμές ευχές από τη φημολογούμενη διάδοχό της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια και δέχθηκε τις πιο θερμές ευχές από τη φημολογούμενη διάδοχό της

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, φαβορί για την παρουσίαση του Shopping Star έδωσε τις ευχές στη βασίλισσα Βίκυ Καγιά όπως την χαρακτήρισε. 

45 χρονών γίνετια σήμερα η Βίκυ Καγιά και η ηλικία της ούτε συμβαδίζει με την υπέροχη εμφάνισή της ούτε και με τη ψυχολογία της. Τα καλοκαιρινά της γενέθλια για μία ακόμη φορά η Βίκυ τα γιόρτασε στη Μύκονο με ένα μεγάλο πάρτι με φίλους και δίπλα στον σύζυγό της Ηλία Κρασσά. Με ιδιαίτερη αγάπη όμως της ευχήθηκε η φημολογούμενη και επικρατέστερη για τη θέση της παρουσιάστριας του Shopping Star, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CuRg6yCocGg/

Από τη Shoprano με αγάπη

Η γιορτή για τα γενέθλια της Βίκυς Καγιά, ξεκίνησε από αργά χθες το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ήταν τότε που έσβησε και την πρώτη γενέθλια τούρτα της, δίπλα σε φίλους και τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά.

Η Βίκυ το διασκέδασε με την ψυχή της τις πρώτες ώρες με χορό φορώντας ένα εφαρμοστό see through φόρεμα το οποίο απλά τόνιζε τις τέλειες αναλογίες που έχει.

Χαρούμενη όχι μόνο για τα γενέθλιά της είναι το τελευταίο διάστημα η Βίκυ, γιατί από επιλογή της κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από την τηλεόραση, μέχρι φυσικά να επανέλθει με κάτι διαφορετικό από όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.

Η φημολογούμενη ωστόσο αντικαταστάτριά της στην παρουσίαση του Shopping Star, η γνωστή influencer Shoprano, Xρυσιάννα Ανδριοπούλου ήταν και από τις πρώτες που ευχήθηκαν στην Queen Βίκυ, με ένα throwback στιγμιότυπο από ένα πάρτι στο οποίο χόρευαν μαζί. Με εκείνη να κάνει repost το video και να της απαντά με ένα emoticon με καρδούλες.

shoprano.jpg

Οι δύο τους γνωρίζονται επαγγελματικά αρκετά καλά, αλλά σε αυτή τη φάση αναζήτησης της διαδόχου της, η Βίκυ προσπαθεί να είναι διακριτική. Είναι ένα project που φέρει τη σφραγίδα της για 7 χρόνια, το έχει αγαπήσει, αλλά δεν θέλει να κάνει αυτή την περίοδο σχόλια για όσες έχουν περάσει από δοκιμαστικό για τη προηγούμενη τηλεοπτική της θέση και όσες είναι επικρατέστερες. Σαφέστατα θέλει κάποια που να γνωρίζει αφενός τη μόδα, αλλά να αγαπήσει αυτή την εκπομπή.

Η Βίκυ Καγιά έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και από εμάς είναι «ναι»

Το ποια θα φανεί αντάξιά της, θα το δούμε στο τηλεοπτικό αποτέλεσμα και στην επιτυχία.