H Mαντώ Γαστεράτου βάφτισε την κόρη της: Οι λεπτομέρειες των δύο εμφανίσεών της και του πάρτι

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Mαντώ Γαστεράτου βάφτισε την κόρη της: Οι λεπτομέρειες των δύο εμφανίσεών της και του πάρτι

Η μικρή Κυβέλη βαφτίστηκε και η νονά της, Ζωή Κρονάκη της είχε ετοιμάσει ένα παραμυθένιο ροζ πάρτι.

Η Μαντώ Γαστεράτου βάφτισε σήμερα την κόρη της Κυβέλη. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2018 έχουν ακόμα ένα παιδί, τον 3 χρονών Γιώργο.

Τα δύο φορέματα που επέλεξε η παρουσιάστρια

Η Μαντώ Γαστεράτου για τη σημαντική αυτή μέρα επέλεξε να φορέσει αρχικά ένα λευκό φόρεμα με ιδιαίτερη ένταση στους ώμους και κάτι αντίστοιχο φόρεσε και η Κυβέλη.

https://www.instagram.com/p/CvDK-8JL4c0/

Στην συνέχεια νονά και βαφτιστήρα συνδύασαν το λευκό χρώμα στα ρούχα τους προσθέτοντας από μια πινελιά στο look τους στο χρώμα του ροζ σάπιου μήλου. Η μεν Ζωή Κρονάκη επέλεξε μια μπλούζα σε αυτή την απόχρωση την οποία συνδύασε με το λευκό της παντελόνι ενώ η μικρή Κυβέλη μετά το μυστήριο της βάφτισης φόρεσε στα μαλλιά μια κορδέλα στο ίδιο χρώμα με την μπλούζα της νονάς της.

Ωστόσο, η Μαντώ Γαστεράτου όταν ήρθε η ώρα του πάρτι μετά το μυστήριο άλλαξε ρούχο επιλέγοντας ένα διαφορετικού ύφους φόρεμα, πιο αέρινο, σε μπλε απόχρωση με κοψίματα στο πάνω μέρος και εντυπωσιακό σκίσιμο στο πλάι.

362943909_292832379920177_1525483365700507564_n.jpg

Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες η ίδια αισθάνεται, όπως δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram, πολύ όμορφα με το σώμα της ενώ είναι περήφανη που έχει χάσει μετά από δύο εγκυμοσύνες 8 κιλά και έχει καταφέρει να κάνει τη φυσική της κατάσταση να επανέλθει. Όπως είχε γράψει σε σχετική ανάρτησή της: «Πέρασαν σχεδόν 3.5 και χρόνια από τότε μπήκα σε αυτό το μαγιό και από τότε που αισθανόμουν όπως αισθάνομαι τώρα όταν το φοράω! Summer body και όχι Summer βόδι! -8 kg σε 2.5 μήνες! Χωρίς να λιμοκτονήσω, χωρίς να πονέσω, χωρίς να απελπιστω!».

https://www.instagram.com/p/CtrnbDHragI/

Οι λεπτομέρειες στη διακόσμηση και οι καλεσμένοι

Η διακόσμηση στο πάρτι που ακολούθησε κυμάνθηκε στους ίδιους ροζ τόνους - ακόμα και στα σερβίτσια - με σήμα κατατεθέν τα λουλούδια αλλά και τα ζαχαρωτά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η φίλη της Μαντώς Γαστεράτου και νονά του μικρού Γιώργου Μπάγια Αντωνοπούλου αλλά και ο Φάνης Λαμπρόπουλος.