Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επέστρεψε στο αγαπημένο μέρος της Ελένης Μενεγάκη

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επέστρεψε στο αγαπημένο μέρος της Ελένης Μενεγάκη

Πιστός στην παράδοσή του και φέτος ο πιο «πιστός» συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη επέστρεψε στο μέρος που αγαπά η βασίλισσα της τιβί.

Πάνω από δύο δεκαετίες τώρα, η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν πιστό συνεργάτη, για τον οποίο είναι σίγουρη πως θα την ακολουθήσει παντού. Ο λόγος για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που τον συνδέει σχέση βαθιάς αγάπης με την Ωραία Ελένη της τιβί.

Η οικογενειακή πια σχέση της παρουσιάστριας με τον συνεργάτη της, αποτυπώνεται και στην επίσκεψη που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Θοδωρής στο πιο αγαπημένο μέρος της Ελένης, στο ξενοδοχείο ΟΝΑΡ στα Άχλα της Άνδρου.

Ο κριτικός κινηματογράφου δημοσίευσε ένα στόρι από τα Άχλα με ταγκ στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη.

koutso.jpg

Με το βιβλίο του ανά χείρας, ο Κουτσογιαννόπουλος κάνει διακοπές στην Άνδρο και πιθανότατα εκεί βρίσκεται και η ωραία Ελένη της μικρής οθόνης.

Ο χειμώνας θα βρει τους δύο συνεργάτες ξανά μαζί στον αέρα του Mega, όμως φέτος όπως και πέρσι, σειρά έχει η ξεκούραση στο ξενοδοχειακό συγκρότητα το οποίο η Μενεγάκη ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της σε αυτό.

https://www.instagram.com/p/Ch102iJq7pm/

Ο Θοδωρής αποτελεί έναν συνεργάτη τον οποίο η Ελένη δεν αλλάζει με τίποτα και εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο.

Λίγο πριν τα φετινά βραβεία Όσκαρ, η Ελένη δεν έκρυψε τον επί δεκαετίες συνεργάτη της, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σε απόλαυσα σήμερα στη Δανάη (Μπάρκα). Επειδή εσύ δεν πας εύκολα κάπου, πουθενά δηλαδή, μόνο στα Όσκαρ θα σε δω και σε άλλη εκπομπή, σε βλέπω αλλού με άλλα μάτια, κάθομαι και σε παρακουθώ και κολλάω, χαζεύω, σε βλέπω με άλλα μάτια, έχεις την ηρεμία, ξέρεις το θέμα σου, φαίνεται πόσο πολύ το αγαπάς, πολύ χαίρομαι που είμαστε τόσα πολλά χρόνια μαζί Θοδωρή μου», είπε γεμάτη θαυμασμό η Ελένη.

d