Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς: Το σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους με αφορμή την είδηση χωρισμού

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς: Το σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους με αφορμή την είδηση χωρισμού

Η ηθοποιός και ο γυμναστής σύμφωνα με δημοσίευμα δεν είναι πλέον μαζί, διατηρούν ωστόσο πολύ καλές σχέσεις για την κόρη τους η οποία παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στη εφημερίδα Ontime η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης. Αν και οι ίδιοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα, άτομα από το περιβάλλον τους, όπως λέει το δημοσίευμα, γνωρίζουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι τριβές στη σχέση τους ξεκίνησαν την περασμένη άνοιξη, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποια λύση.

Το ζευγάρι αν και δεν είχε παντρευτεί έχει αποκτήσει μια κόρη, την 7χρονη Θάλεια. Η Ζέτα Δούκα σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο γεγονός πως επέλεξαν να μην παντρευτούν λέγοντας: «Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».

Αν και η ηθοποιός με τον personal trainer δεν μένουν πια μαζί, διατηρούν καλές σχέσεις αφού πάνω απ' όλα βάζουν το παιδί τους.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση πάντως και σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις τους στα social media ήταν στα γενέθλια της κόρης τους τον περασμένο Απρίλιο.

https://www.instagram.com/p/CqiychjLNg1/

Το σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι ζούσε στα Νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Μέσα από τον λογαριασμό της ηθοποιού, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, αρκετές φορές βλέπαμε τις αγαπημένες τις γωνιές στο σπίτι τους.

Τα έντονα χρώματα και τα διακοσμητικά ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενώ τα καταπράσινα φυτά έδιναν urban vibes. Στο σαλόνι υπήρχε ένας μεγάλος, λευκός καναπές, αποθηκευτικά έπιπλα και ένα επιβλητικό τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/BzQR1IpIHxY/

Γυάλινα βάζα, καθρέπτες, κηροπήγια και παιχνίδια της μικρής Θάλειας ολοκλήρωναν επιτυχώς τη διακόσμηση και βρίσκονταν σχεδόν παντού. Ένα από τα ωραιότερα spots στο σπίτι ήταν η καταπράσινη βεράντα στην οποία χαλάρωνε η ηθοποιός μετά από μια κουραστική ημέρα. Ένα καφέ τραπεζάκι από bamboo με γυάλινη επιφάνεια, καρέκλες με γκρι μαξιλάρες και πράσινα φυτά δημιουργούσαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα που έδινε την αίσθηση της γαλήνης και της ηρεμίας.

Όσα είχε πει για τον σύντροφό της η ηθοποιός

Η Ζέτα Δούκα πάντα στα γενέθλια του συντρόφου της Μιχάλη Χατζαντωνά έκανε μια σχετική ανάρτηση στα social media της γράφοντας τις ευχές της. Ωστόσο, στην ανάρτησή της πριν από δύο χρόνια η ίδια πέρα από τις ευχές της είχε κάνει και μια mini ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της γράφοντας τα εξής:

«Λοιπόν 1-2-3.... Μιχάλη σ αγαπώ και σου εύχομαι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα με όλη μου την καρδιά! ❤️❤️❤️ Είσαι ο πιο γλυκός, αστείος, ευγενικός, αγαπητός, ακέραιος, υποστηρικτικός άντρας που γνωρίζω, πάντοτε παρών στα δύσκολα, με πραγματική διάθεση βοήθειας κατανόησης, που δε διστάζει να βουτήξει στα βαθειά γιατί έχει πίστη στον εαυτό του , τις δυνάμεις του και όρεξη για προσωπική εξέλιξη.
Είσαι ένα ατόφιο διαμάντι και χαίρομαι πολύ που είμαι πλάι σου στη ζωή.
Μου μαθαινεις καθημερινά συντροφικότητα και αλληλεγγύη».

https://www.instagram.com/p/CPkQhc5lzU7/

Η Ζέτα Δούκα σε προηγούμενη σχέση της είχε ταλαιπωρηθεί και είχε αναφέρει σχετικά στην συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Τhe 2night show:

«Έχω υποστεί βία σε σχέση μόνο μία φορά, η οποία ήταν και πάρα πολύ άσχημη. Τον άνθρωπο αυτόν τον έστειλα σε ψυχολόγο να μιλήσει και βέβαια χώρισα μαζί του. Τώρα θα του είχα κάνει και καταγγελία. Έτσι πρέπει να χειριζόμαστε πλέον αυτές τις καταστάσεις. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της πρέπει να καταγγέλλεται. Εγώ δεν έχω χτυπήσει ποτέ έναν άντρα. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση αμύνθηκα, οπότε και αυτός κατά κάποιον τρόπο "χτύπησε". Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή».

Και σίγουρα αυτό θα έκανε, αφού ήταν και η πρώτη που ξεκίνησε να μιλά για κακοποιητικές σχέσεις στον χώρο της υποκριτικής καταγγέλοντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πριν από 2 χρόνια την συμπεριφορά που είχε απέναντί της κατά την συνεργασία τους ο Γιώργος Κιμούλης.