Η Μαρία Μενούνος στην πρώτη βόλτα με την κόρη της στο L.A αλλά την παράσταση «έκλεψε» ο πατέρας της

Η Μαρία Μενούνος στην πρώτη βόλτα με την κόρη της στο L.A αλλά την παράσταση «έκλεψε» ο πατέρας της

Η νεογέννητη Αθηνά είναι πια το κέντρο της προσοχής όλης της οικογένειας και η Μαρία Μενούνος ζει μία άλλη ζωή. 

Η ζωή της Μαρίας Μενούνος χωρίζεται πια στην περίοδο πριν την Αθηνά και μετά την Αθηνά. Η μικρή της κόρη, το μικρό της θαύμα, ήδη είναι το κέντρο του κόσμου της. Αλλά εκείνος που «κλέβει» την παράσταση είναι ο πατέρας της.

https://www.instagram.com/reel/CvAz2b3L1Uj/

Τα πρώτα γενέθλια της Αθηνάς

Ήδη έκλεισε τον πρώτο της μήνα η Αθηνά - Αλεξάνδρα όπως θα βαπτιστεί η κόρη της Μαρίας Μενούνος και του συζύγου της Κέβιν Αντέργκαρο. Και την στιγμή που την κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, όταν γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, η παρουσιάστρια δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Maria Menounos & Keven Undergaro έγιναν για πρώτη φορά γονείς και ποζάρουν με την κόρη τους

Όπως είχε δηλώσει αποκλειστικά στο περιοδικό US Weekly: «Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ήταν αγνή χαρά. Ήταν σαν το πρωί των Χριστουγέννων επί ένα εκατομμύριο».

Ο πρώτος μήνας στο σπίτι τους ήταν αφιερωμένος σε εκείνη. Και ήταν αναγνωριστικός, καθώς το ζευγάρι ζει μία πρωτόγνωρη καθημερινότητα με τη φροντίδα της. Μία άγνωστη νέα ζωή.

https://www.instagram.com/reel/Cu7aQrfNggQ/

Χθες μάλιστα έκαναν και την πρώτη τους βόλτα εκτός σπιτιού στους δρόμους του Los Angeles. Με το καρότσι να το κρατά ο Κέβιν και την γλυκιά ελληνική συμμορία όπως έγραψε ένας φαν της, τη Μαρία και τον πατέρα της Κώστα ως φρουροί δίπλα της.

Η Μαρία μάλιστα όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «H πρώτη μας εκδρομή για το ραντεβού με τον γιατρό. Πήραμε την Αθηνά στο Beverly Hills για να υποβάλλει την αίτηση για το διαβατήριό της και να γευματίσουμε. Ο παππούς είναι κολλημένος πάνω της. Είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα που έχει γίνει ποτέ».

https://www.instagram.com/p/CvFWgrEr5mU/

Οι φανς συμφώνησαν μαζί της για την λατρεία που έχει ο πατέρας της στην εγγονή του και μάλιστα όπως είπαν στην Μαρία, λάμπει από τη χαρά του.

Άλλωστε όπως έγραφε και το tshirt όταν έφεραν την Αθηνά την πρώτη μέρα στο σπίτι τους: «Σαν ένας κανονικός παππούς αλλά πιο cool».

https://www.instagram.com/p/Cu7Xk6KPJe2/

Η περιπέτεια της Μαρίας Μενούνος με τις τρεις εξωσωματικές για να γίνει μητέρα, με την εγχείρηση για όγκο στον εγκέφαλο αλλά και πρόσφατα για τον όγκο στο πάγκρεας, δεν την αποθάρρυναν στην προσπάθεια να γίνει μητέρα.

Και αυτό που ζει τώρα, όχι απλά της αξίζει, αλλά θα έκανε και τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, περήφανη για τη δύναμη της κόρης της και το πείσμα της να τα καταφέρει.