Ο πραγματικός Survivor στη Γη της ελιάς εκτός από τον Ντάνο είναι και ο Γιώργης μετά τον χωρισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο πραγματικός Survivor στη Γη της ελιάς εκτός από τον Ντάνο είναι και ο Γιώργης μετά τον χωρισμό

Η Γη της ελιάς ξεπέρασε στην τηλεθέαση το Suvrivor All Star με κορυφαία τη σκηνή που ο αστυνόμος Κουράκος ματαιώνει οριστικά τον γάμο του. Η συνέχεια και η αρχή ενός δεσμού. 

Την Tετάρτη (5/7) θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο στη Γη της ελιάς με την δέουσα αγωνία για την τύχη των ηρώων μας, μετά την ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων. Η σειρά χθες καθήλωσε το κοινό κυρίως λόγω της ανατροπής στο θέμα του γάμου του Γιώργη και της Ευτυχίας. Ο αστυνόμος είναι για δεύτερη φορά άτυχος στον έρωτα, αλλά θα παλέψει πολύ στον επόμενο κύκλο για να βρει το δρόμο του. Όπως και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ρεκόρ πριν το φινάλε

Φαίνεται πως οι ανέλπιστες εξελίξεις στη Γη της ελιάς, λίγο πριν το φινάλε προσέλκυσαν το κοινό, αφού η σειρά χθες σημείωσε τις υψηλότερες επιδόσεις της χρονιάς (μέχρι και 30,8% στο γενικό κοινό και 20,6% στο δυναμικό κοινό). Ξεπερνώντας τoυς αντίπαλους Survivors.

Η φωτιά στο σπίτι της Βασιλικής και του Φίλιππου αλλά και ο ξαφνικός χωρισμός και η ματαίωση του γάμου της Ευτυχίας και του Γιώργη , ήταν τα plot twists που μαγνήτισαν το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CrbTGxYo18P/

Έγκλημα και τιμωρία στη Γη της ελιάς και αυτό είναι το τέλος δύο πρωταγωνιστών

Σήμερα έχουμε επίσης ένα συναισθηματικά φορτισμένο επεισόδιο. Με τον Γιώργη και την Ευτυχία να μιλούν πλέον ανοιχτά για τον φόνο του Ανέστη και την απόφαση εκείνης να φύγει από τη Μάνη για να μη συλληφθεί.

gitiselias_kourakos.jpg

Η μόνη που θα μάθει για την απόφασή της, θα είναι η Άννα, συνεργός της εκείνο το βράδυ στη δολοφονία. Φυσικά την διαβεβαιώνει πως ούτε ο Γιώργης ξέρει για τη συμμετοχή της, ούτε και η ίδια θα την προδώσει. Το οριστικό «αντίο» του ζευγαριού είναι πια γεγονός οριστικό και αμετάκλητο.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης που υποδύεται τον αστυνόμο, θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στον ρόλο του την επόμενη σεζόν. Κυρίως με την ανάκριση που θα ξεκινήσει για τη δολοφονία και την δική του συγκάλυψη προς την Ευτυχία. Το κύρος του θα «τραυματιστεί», αλλά τελικά θα καταφέρει με τη βοήθεια του Ορέστη να το ξεπεράσει. Κανείς δεν ξέρει επίσημα για ποιο λόγο χώρισε.

Η συνέχειά του στη σειρά θα έχει ενδιαφέρον. Αλλά για μεγάλο διάστημα θα είναι πια μόνος του.

Τελικά ο μόνος που θα ξεκινήσει την τρίτη σεζόν ευτυχισμένος και πλήρης θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως Ορέστης.