Ο Ντάνος φιλούσε υπέροχα και έγινε viral μαζί με τον Νίκο Γαλανό στο φινάλε της Γης της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Ντάνος φιλούσε υπέροχα και έγινε viral μαζί με τον Νίκο Γαλανό στο φινάλε της Γης της ελιάς

Ο Έλληνας Κλιντ Ίσγουντ, η αγωνία για τον πνιγμό της Βασιλικής και τα παράπονα των φανς στο Twitter για το φινάλε του τρίτου κύκλου στη Γη της ελιάς. 

Όπως αναμενόταν ο επίλογος στη Γη της ελιάς, είχε σασπένς. Είχε όμως και στιγμές που λάτρεψε το Twitter, κυρίως με την σέξι πλευρά του Ορέστη - Γιώργου Αγγελόπουλου αλλά και την αποφασιστικότητα του Νίκου Γαλανού ως Ισίδωρος. Ο Βρεττάκος αποδείχθηκε μεγάλη μορφή και οι φανς του έδειξαν ξανά και με πολύ χιούμορ πως τον θεωρούν μεγάλη μορφή της σειράς.

«Ίσι» ο Έλληνας Ράμπο και Κλιντ Ίσγουντ

Σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς πήραν μέρος στο φινάλε και η Γη της ελιάς άφησε πολλά ερωτηματικά πριν ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο η τρίτη σεζόν. Η βραδιά ξεκίνησε με το μεγάλο «ευχαριστώ» του σκηνοθέτη και παραγωγού Ανδρέα Γεωργίου . Προς τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς και κυρίως στη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον φίλο, συμπαραγωγό και τηλεοπτικό Δημοσθένη, Κούλλη Νικολάου.

https://www.instagram.com/p/CuUsiVNsdVz/

Οι τρεις πιο σημαντικές στιγμές του διπλού επεισοδίου ήταν το φιλί του Ορέστη στη Δήμητρα και η αποκάλυψη του σημαδιού του που δείχνει πως έχει κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, ο παραλίγο πνιγμός της Βασιλικής (ναι, θα ζήσει) και η ομηρία όλων των υπολοίπων πρωταγωνιστών στο σπίτι του Ισίδωρου.

Τέρμα πια τα μυστικά: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γη της ελιάς αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο

Μία τέταρτη ιστορία έγινε εκτός Μάνης. Με την Άντζελα Γκερέκου ως Αθηνά να αναζητά τη μητέρα της Αθηνά - Μάρω Κοντού.

https://www.instagram.com/p/CtyGOObs8FH/

Και οι 4 ιστορίες θα μας απασχολήσουν στα πρώτα επεισόδια της τρίτης σεζόν.

Ο επίλογος της δεύτερης σεζόν είχε κάποιες προχειρότητες αλλά σε γενικές γραμμές δεν απογοήτευσε ιδιαίτερα το κοινό της σειράς.

Ο αγαπημένος Ίσι όπως αποκαλεί το Twitter τον Νίκο Γαλανό ως Ισίδωρο, η κακοτυχία να κλείσει η σειρά με πλάνο του Κουράκου που όλο αποτυγχάνει ως αστυνόμος και φυσικά το φιλί του Γιώργου Αγγελόπουλου, ήταν οι viral στιγμές. «Κέντησαν» οι χρήστες του Twitter.